Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iqquana

Tarot - wędrówka człowieka

Polecane posty

Gość blackkk
czy On kocha mnie czy inną? co dalej z Nami? 13.01.84 on 02.07.83

to odnosnie mojego wczesniejszego pytANIA czy nie bede miala problemow z zajsciem w ciaze

i jeszcze jedno kiedy nastapi slub i czy moje zycie zagranica sie unormuje i tutaj zostane

Gość popapapa
czy ktoś mnie kocha? jakiś facet, jeśli tak to jak wygląda?

4,02,1991 czy moj partner jest ze mna dla dziecka czy dla milosci i jak potocza sie moje losy z nim

Gość doska11111
Ja też poproszę... Czy wyjde za maz za obecnego partnera? Czy zajde w najbliższym czasie w ciążę? Kiedy znajdę pracę? I co będę robić? 11.12.1986

Gość olga22
Bardzo proszę o wróżbę, zostałam pominięta. Pech jak zawsze:) Anna 2.10.1991 1. Czy mój związek ma sens? 2.Czy znajdę pracę w najbliższym czasie? 3. Czy wyjdę za mąż?

Gość Kwiatuszekk majowy
1. chcemy kupic mieszkanie w krakowie(za gotowke) i tam zamieszkac czy to dobry pomysl i kiedy to nastapi? 2.w jakim kierunku powinnam sie rozwijac, chodzi mi o prace abym mogla pracowac i lubiec to co robie? 04.05.83

Gość jak was spotka was krzywda
to mysice sobie przebaczyc bo to nie bedzie wina boga tylko wasza bo grzech sciaga cierpienie go tarot jest grzechem i dajecie pozwolenie demonom na to by działały na wasza dusze i tutaj macie swiadectwo jana suligi I wszystko byłoby dobrze, gdyby nie seria ostrzegawczych snów, które nawiedziły mnie w 1994 roku. Zauważyłem ponadto, że moi astralni opiekunowie zaczynają domagać się ode mnie czegoś, do czego nie czułem „powołania: chcieli, bym został „magiem-wojownikiem i żebym sporządził sobie magiczne bronie. W tym też kierunku szła ich „duchowa inicjacja. To mi nie odpowiadało. Czując się osaczony, zmuszany do robienia rzeczy, do których się nie nadawałem, zwróciłem się o radę do pani Marii S., znanej warszawskiej wróżki i uczennicy słynnych przedwojennych okultystów. „No cóż, panie Janku rzekła, wysłuchawszy mojej opowieści. Szatan przybiera różnoraką postać.... Jej słowa podziałały na mnie niczym kubeł zimnej wody wylany na głowę. No i proszę! Szukałem Boga, odnalazłem diabła! Diabła? Nie wierzyłem w diabła. Diabeł był dla mnie jedynie symbolem mrocznego aspektu Boga. Więc diabeł jednak istnieje? Wróciłem do domu. Był pusty, żona z dziećmi wyjechała. Nie chciałem być sam. Zszedłem do sąsiedniego baru, by napić się bezalkoholowego piwa. Przy barze siedziały dwie dziewczyny blondynka i brunetka. Zagadały coś do mnie, odpowiedziałem i tak wywiązała się rozmowa. Nagle zobaczyłem, że oczy blondynki zmieniają kolor, a głos staje się męski, chropowaty. „Przecież wiesz, kim jesteśmy rzekła. Wiedziałem. Zapaliłem papierosa i dmuchnąłem jej w twarz. „Spadaj rzekłem Nic tobie do mnie.... „Nie zostawimy cię odparła, uśmiechnąwszy się cynicznie. „Zostawicie stwierdziłem stanowczo. Ja już nie chcę się z wami kontaktować.... „A z kim chcesz? roześmiała się. „Z Bogiem - odpowiedziałem. „Z Bogiem? ryknęła śmiechem. Bóg, kurwa mać, nie istnieje!. http://ctud.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?138185 oczywiscie jest to kłamstwo demonów

Gość mundiallllllll
proszę o wróżbę 1 jak widzisz moje małżeństwo 2 ile bedę miała dzieci 3 jak moje zdrowie? z góry dziękuję:\

Gość Kasia_38
Kasia 31.03.1975 1.czy znajdę pracę? 2.czy ułoży mi się z Jarkiem? 3.czy będę jeszcze szczęśliwa?

Gość pralinka truflowa :)
Nie, no UP!!!!!!!!!!!!!!!

ja wam powiem bez wruzenia co was czeka za bałochwalstwo cierpienie cieci do 4 pokolenia za wasza głupote a dlaczego do 4 pokolenia to niewiem moze ze to sie ciagna kosekwencje tego czynu

Gość pralinka truflowa :)
Nie chcę nawet pisać, co ciebie czeka za robienie takich błędów... Może, zamiast pouczać innych, zajmiesz się swoją edukacją????

Witam, Aleksandra 1993r. 1) czy bede miec kiedys dziecko? 2) czy bede nadal z moim obecnym facetem? 3) czy ja i moj chlopak skonczymy studia które obecnie ja zaczelam, a chlopak zaczyna od pazdziernika. Pozdrawiam

Gość dona9898
proszę o wróżbę 30.06.1973 co z moim małżeństwem? ogólne o zdrowie? co w pracy mnie czeka?

Gość Katarzyna 17.06.82
1. Kiedy zostanę mamą? 2. Sprawy finansowe - co przyniosą? 3. Czy sprzedawać działkę wujkowi?

Gość mamuska24latka
Proszę dpowiedziec to ważne !!! Dziękuję na stronie 7 byłam proszę

Gość data:21.01.95
Czy uda mi się dostać na wymarzone studia?

Gość kkkkkkkkkkk
malwina 3.08.1988 a ile bede miala dzieci?

Gość Słońce to ja
1 pytanie o miłość- jestem sama, czy cos może sie zmieni? kiedy? 2 pytanie o prace - czy będę zadowolona z nowej pracy? czy rozwinę się tam?

Gość DLACZEGO MNIE OMIJASZ CIĄGLE!!
DLACZEGO OMIJASZ MNIE KONICZYNAAA???????

Gość OMINEŁAŚ MNIE!!!!!
MGIEŁKA NA STRONIE 4 JESTEM I CIAGLE MNIE OMIJASZ

Gość soletta
Jak dlugo jeszcze bede sama? gosia 23 03 79

KONICZYNAAA MGIEŁKA Odpowiedzi na Wasze pytania były ale z jakichś względów zostały usunięte z tematu a na to już wpływu nie mam. Na resztę pytań odpowiem później.

witam Cie igguana:) przeporaszam,ze wczoraj wieczorem sie nie odezwalam,ale nie bylo mnie,mialam pilny wyjazd,wrocilam pozno i nie chcialam Ci glowy zawracac... jesli bedziesz miala chwile,odezwij sie,pozdrawiam

Gość a ja mam taki problem
od 10 lat wroze z kart i wszystko sie sprawdza, za to moje zycie od momentu jak zaczelam obrocilo sie w ruine, same nieszczescia i cierpienia ktore zmuszaly mnie do ponownego zagladania w karty, dopiero wczoraj mi kolega uswiadomil, ze to nie zadna energia ani intuicja tylko diabel, a analizujac moje zycie i to, ze nawet rozaniec w reku mi sie rozpadl ostatnio plus bezsennosc i rozne inne akcje, chce sie od tego wyzwolic, a nie chce poki co zawracac glowy ksiedzu, sama musze sie przygotowac do spowiedzi a to nie jest latwe po tylu latach, a czytalam ostatnio ksiazki na ten temat o sile przyciagania itp, no i teraz sie zastanawiam, czy to nie kolejna podstawka diabla, mowie serio niestety, i prosze o powazne odpowiedzi

pralinka truflowa :) 1. Karty mówią o niespodziewanym powrocie do przeszłosci więc powrót do siebie jest możliwy. 2. Ślub możliwy za 2-3 lata. 3. Mężczyzna dojrzały, cieszący się dobra opinią, szacunkiem. Na dobrym stanowisku, może być powiązany z praca jako handlowiec, księgowy, agent nieruchomości.