Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DeadLIFT

Gdzie Ją zabrać ?

Polecane posty

Gość DeadLIFT

Jakiś czas temu poznałem fajną dziewczynę ,otwarta ,towarzyska uprawia sport ,szczera ,wesoła. Gdy widujemy się czasami to dobrze nam się rozmawia , pośmiejemy się . Tak na poziomie koleżeńskim. Nie wiem czy ja się jej podobam ale mnie ona tak i chcę to jej okazać. Chciałbym ją gdzieś zaprosić tylko nie wiem jakie miejsce będzie odpowiednie. Myślałem nad kinem(wiem jakie filmy lubi) potem jakaś kawa ,herbata. Tylko czy to nie banalne? Albo ewentualnie gdzieś do kawiarni i spacer. Albo spacer i kawa z termosu na świeżym powietrzu Dziewczyny wypowiedzcie się. Gdzie wy chciałybyście być zabrane?

Gość DeadLIFT
Z przemysłowego Śląka byłoby super :) Jednak to trochę daleka podróż - nawet samochodem - nie wiem czy miałaby do mnie na tyle zaufania.

No ale ja bym chciała nad morze ;) Wiesz to zależy jakie masz możliwości, bo nie wiem, czy chodzi o duże miasto, czy wieś, masz samochód czy nie :D Kawa i herbata nie muszą być banalne jeśli kawiarnia nie jest banalna i rozmowa nie jest banalna

Gość DeadLIFT
To jak jedziemy ? hehe :D Obrzeża Tych'ów wiec mam blisko do centrum Katowic ,Mikołowa ,Tych. Posiadam samochód :) Z tą kawiarnią to rożnie każdy lubi inne klimaty. Z rozmową raczej nie będzie problemu ;) Chyba ...

Gość ghjkl
Czarna Izabella - on sie nie pyta gdzie ma ciebie zabrac tylko dziewczyne ktora mu sie podoba ... zalezy od dziewczyny , mysle ze kregle to faktycznie dobry pomysl. Na kreglach i pogadacie i wypijecie piwko lub kawe i cos zjecie , bedzie mozliwosc na flirt w kinie nie bardzo w kinie raczej tylko mozesz film poogladac.

Gość DeadLIFT
Nie grałem jeszcze w kręgle ;) Ale pomysł nie głupi.

Gość ghjkl
zawsze mozesz sie nauczyc i wiele zabawy przy tym bedzie

Gość DeadLIFT
Mi osobiście podobałoby się kino samochodowe. Niestety sezon dopiero od czerwca się zaczyna. Lubie takie amerykańskie klimaty ;)

Gość ghjgyuyu90
tylko nie spacer i kawa z termosu- wyjdziesz na liczykrupę, a kolezanka później napisze na babskim forum, że spotkała sie z pacjentem co przyszedł na randkę z własną kawą, bo szkoda mu było 5 zł. kręgle? zalezy. ja np nie lubię, bo mi to nie wychodzi i czuje sie jak lebiega

Gość ghjkl
kino samochodowe to inna bajka tez uwazam ze super pomysl ale niestety na to musisz poczekac

Gość ghjkl
ghjgyuyu90 - ty moze osobiscie nie lubisz nikogo to nie obchodzi - w kreglach nie musi wychodzic perfekcyjnie chodzi o sama zabawe - sama jestem oferma jak gram w kregle wogole mi to nie wychodzi ale jak sie jest w dobrym towarzystwie to co to kogo obchodzi

Gość DeadLIFT
Te kręgle mogą być dobre. Tylko żeby mnie nie roz.... nie lubie przegrywać :D

Gość do koscioła na msze
potem jakies krótkie nabozenstwo hhahahaah jak jest toba zainteresowana to zwykła kawa/herbata wystarczy

Gość ghjkl
hehe napewno dobrze ci pojdzie - moj facet tez mowil ohh nigdy nie gralem i co zawsze najlepszy z calej paczki - dasz rade udawaj ze wiesz o co chodzi ;)

Gość ghjkl
na bozenstwo to ty idz i nie nasmiewaj sie z kosciola ... ale przyznam racje ze jak jest toba zainteresowana kawa w kawiarnce wystarczy - ale jednak pozostaje przy kreglach

Gość DeadLIFT
ghjkl Mosz recht ! No to kręgle albo spacer. Proszę o dalsze sugestie. Może jakiś koncert albo jakiś ciekawy inny ciekawy lokalny event. Kiedyś na przykład były organizowane super teatry uliczne na rynku.

Gość DeadLIFT
A kto to zgadnie czy jest zainteresowana :P Może jeszcze o tym nie wie że jest :) . Najwyżej powie że nie ma czasu bo musi pokój akurat w ten dzień posprzątać. Cóż szkoda... ale mówi się trudno.

ghjkl Czarna Izabella - on sie nie pyta gdzie ma ciebie zabrac tylko dziewczyne ktora mu sie podoba ... xxx On zapytał, cytuję: "Dziewczyny wypowiedzcie się. Gdzie wy chciałybyście być zabrane?" Nie znam jego laski. Nie wiem co ona lubi. Nie wiem gdzie on mieszka i jakie tam są atrakcje. To skąd mam wiedzieć? :D

Gość DeadLIFT
Nuda jest jak jest nudne towarzystwo. Niedawno chciałem ją wyciągnąć pobiegać ale na szczęście wyszło jakoś tak w gadce że to jest dla niej monotonne i strasznie ją to nudzi. Ufff... :D

Przeciez nie chodzi o to w kreglach, zeby zbijac wszystko za jednym trafieniem. Grac o stawke mozna z kumplami, a jak idzie sie z panienka na kregle to bardziej, zeby poznac cos nowego jak ktos nie gral wczesniej i po prostu sie posmiac.

Gość gość
jak nie spróbujesz to się nie dowiesz, ale jeśli tak się dobrze i swobodnie z nią czujesz to możesz ją zabrać po prostu na pizzę do Dominium na przykład. Jest tam moim zdaniem bardzo miło, dobre jedzenie i spokojnie można pogadać, ale pomysł z gokartami też całkiem fajny, albo bilard albo kręgle?

Gość gość
na gang bang party :)

Gość Nowy w mieście
Gdzie "Ją" zabrać. ? Najlepiej do swojego domu . :) [cześć ] Spoko zalogować się tylko chciałem. Luz ;) 🖐️