Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyldaaa19

Jestem w ciąży boje się!!!!!!!!

Polecane posty

Gość matyldaaa19

Jestem w ciąży. Boje się mam 19 lat i całe życie. Myślałam że pójdę na studia a tu? Jak to pogodzić. Jestem na utrzymaniu rodziców. Z jednej strony ciąża z drugiej życie i to że nie spełniłam swoich pasji

Gość mhmyymymymy
Trzeba bylo mysleć przed.

Nogi miałaś siłę rozkładać a teraz to mas zobawy przed urodzeniem dziecka? Gdzie byłaś kiedy miałaś ochotę chędożyć!!!! Bardzo dobrze to kara za to że rozkładałaś nogi przed facetem z którym nie masz nawet ślubu

Gość i bardzo dobrze, ze sie boisz
mala puszczalska zdziro

Gość ks16
Spokojnie. Co się stało to się nie odstanie. Nie masz już na to wpływu, więc odpuść sobie obwinianie się. Dziecko to nie tragedia - to najlepsze, co Cię w życiu spotkało. Nieważne jaką będziesz matką - będzie Cię kochać bezwarunkowo. Przyjaciółka Cię zdradzi, facet Cie oleje, dziecko będzie Cie kochać - nieważne co zrobisz - nie "spieprz" tego. Dziecko nie będzie przeszkodą w studiowaniu. Będzie oczywiście trudniej, ale jesteś młoda, poradzisz sobie. Będziesz musiała obgadać to wszystko z rodzicami (a ojciec dziecka i jego rodzice?), rodziną. W najgorszym przypadku pozostaną studia zaoczne - to też nie tragedia. Kiedyś będziesz się z tego śmiała. Jedną z dobrych stron jest to, że Twoje dziecko będzie miało młodą mamę. Kiedy będziesz miała 30 Twoje dziecko będzie miało 10 - fajnie ;-) Trzymam za Ciebie kciuki, Krzysiek

Gość u8ijh9ojhol
a w plemionach afrykańskich dziewczyny 16 letnie rodza wychowuje mieszkając w lepiankach nie przesadzaj...