Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina1989r

problem z matura z matmy !!

Polecane posty

Gość karolina1989r

nie jestem zagrozona wychodzi mi dobra dwojka na koniec klasy maturalnej ale dwie matury probne napisalam na ok 25% i nauczycielka nie chce mnie dopuscic.Czy moze tak zrobic ? przeciez nie wystawila mi zagrozenia i mam pewną 2 !

Gość mhmyymymymy
oczywiście że ma prawo tak robić. Możesz dostać 2 ale skończysz szkolę bez matury. Ona daje Ci ta dwojkę żebyś tylko dostala świadectwo ukończenia szkoły, ale matury mieć nie będziesz.

Gość !?Ciekawe??
jezeli masz pewna 2 to nie moze tak zrobic ja bym sie klucila lub do dyrektora idz

Gość yyyKafeKrytykant
a jaka to roznica skoro pewnie matury i tak nie zdasz?

Gość mhmyymymymy
Dyrektor powie to samo co nauczycielka bo takie jest prawo. Najpierw zapoznaj się z odpowiednimi przepisami, a potem zastanów się co robić. Znająć życie nauczycielka da Ci wybór- albo dopuści Cie do matury ale da Ci 1 i będziesz musiala pisać poprawkę albo da Ci 2 i nie dopuści do matury.

Gość karolina1989r
ale ja juz mam pewna dwójke nie wychodzi mi z ocen jedynka wiec nie moze mi wystawic jedynki !!!

Gość mhmyymymymy
Nie rozumiesz co piszę. Jeśli pojdziesz się kłócić to Ci powie ze były dwie możliwości: albo poprawi Ci to na jedynkę i będziesz musiala pisać poprawkę albo dwójka bez matury. Facetka wybrala bardziej odpowiedni sposób. Najwidoczniej nie nadajesz się na egzamin. Nie bedzie sobie kobieta psuć statystyk zdawalności.

Gość karolina1989r
ale jak moze mi poprawic na jedynke jak mam 2 ,3,3,3,1 ?? nie moze !! chocby chciala nie wychodzi mi z ocen !

Gość mhmyymymymy
No dlatego mowie ze nie poprawi Ci bo już wybrala zeby dac Ci 2 i nie dopuścić do matury.

Gość roberto88
nie ma prawa Cię nie dopuścić do egzaminu.Nie chce sobie psuć statystyk :p kłóć sie z nią.

Gość yyyKafeKrytykant
to idz sie kloc, a i tak matury nie zdasz

Jak będziesz miała same pozytywne oceny na świadectwie - ukoczysz szkołę i tym samym możesz przystąpić do egzaminu maturalnego. Nie ma czegoś takiego jak dopuszczanie do matury! Jedyna możliwość zablokowania Cię, to wystawienie 1 na świadectwie.

Gość mhmyymymymy
Nic nie osiągniesz przez kłótnie. Ale jak chcesz się słuchać niepoinformowanych, którzy nie potrafią przytoczyć paragrafu potwierdzającego iż jak twierdzą pani "nie ma prawa" - to życzę powodzenia.

Gość blanalajjaolsjojosjosj
ja maiłam podobna sytuację maiłam 2 a maturę też zdałam nie daj się nauczycielce jak da ci 2 to normalnie przystępujesz do matury... nawet jak jej sie to nie podoba! a jak jej nie zdasz to najwyżej poprawkę zdasz i problem z głowy:) głowa do góry:)

Gość karolina1989r
dzieki za dobre rady :) wiecie co ja zdaje po 25 % wiec mam jeszcze czas zeby sie douczyc a jak nie to sierpien czeka.a jak z matmy mnie nie dopusci to wgl nie bede mogla podejsc i dupa. za rok to juz nie bedzie mi sie chcialo pozapominam wszystko. Niekotrym osobom wystawila zagrozenie wiec pewnie ich moze nie dopusicic ale mi nie wystawila wiec mam nadzieje ze dopusci :) u mnei w klasie duzo osob sciagalo na probnej i mialo po 50 % a ja napisalam uczciwie i nie chcialabym zostac nie dopuszczona;/

Gość RobertMardeckii
Z matmą to chyba każdy ma kłopot i zdanie tego bez problemu to będzie sztuka, tak więc trzeba liczyć na farta i kupić gadżety, żeby się udało kurde http://szkola.wp.pl/kat,108836,title,Jak-bez-problemu-zdac-mature,wid,15274033,wiadomosc.html

Gość Le Petit Prince
żeby teraz nie zdać matury z matematyki to trzeba być upośledzonym umysłowo, teraz żeby zdać trzeba mieć 30% wszystkich punktów, a kiedyś aby zdać należało mieć pełne dwa zadania i po trochu innych, jedno zadanie składało się z kilku mniejszych, np: aby policzyć równanie ax^2+bx+c=10 , każda zmienna miała osobne zadanie do zrobienia z różnych dziedzin matematycznych, więc jak się nie zrobiło jakiegoś mniejszego to całego zadanie też nie miało się zrobionego,