Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allissonn

Praca prostytutki

Polecane posty

Gość Allissonn

Witam,wiem,że takich tematów jest sporo,ale zakładam i tak :)Mieszkam i pracuję w DE,ale tu z dobrymi terminami kiepsko.. Do Pl nie wrócę,bo nie mam po co. Rzadko gdzie już tu można zarobić fajną kasę...myślałam o Szwajcarii,ale nigdy tam nie byłam,wiem,że można tam fajnie zarobić,ale z polecenia mam tylko 1 miejsce i też nie jestem przekonana..Może któraś z was ma jakieś fajne namiary w DE albo Szw.? Poza tym chętnie pogadam w ogóle,jak to wygląda u Was itp. Oczywiście mam ma myśli dziewczyny,które również się tym zajmują. Za wszelkie bluźnierstwa i głupie komentarze-dziękuję.Nie interesują mnie one i nie robią na mnie żadnego wrażenia.

Gość rttttyy
rozumiem ze juz lekcje na jutro odrobione?

Gość Allissonn
A twoje? Bo ja szkołę skończyłam już dawno temu,od ponad 3 lat jestem w Niemczech.Zresztą zupełnie nie wiem,po co się tłumaczę.:) Wszystkie normalne osoby chętne do pogadania,zapraszam :)

Gość rttttyy
dziecko co ty piszesz... normalne osoby? :D a ty jestes normalna? :D dupsko wypinasz obcym chlopom i ty jestes normalna? hahaha

Gość Allissonn
Nie znasz mnie ani mojej sytuacji,więc nie komentuj.Jeśli ci ten temat nie odpowiada,to po prostu na niego nie wchodź.Najwidoczniej to tobie się nudzi,skoro piszesz bzdury nic nie wnoszące do tematu. Zresztą ta dyskusja,o ile w ogóle można to tak nazwać,jest bez sensu.Masz swoje zdanie,ja to szanuję,ale w takim układzie po prostu się nie wypowiadaj i nie mierz wszystkich swoją miarą-to,że większość ludzi na tym forum ma ledwo 16 lat,nie znaczy,że ja również,ja ci się z dowodu legitymować nie mam zamiaru.:D P.S. Nie pracuję w ten sposób cały czas,mam normalną pracę,a tak czasem dorabiam,stąd moje pytanie na temat dobrych terminów.

Gość rttttyy
o jakiej mierze ty dziecino piszesz? jak nie wypinam tyłka obcym chłopam, nikt nie traktuje mnie jak wor na sperme... skoro masz prace to po co ssiesz obce kutasy? chyba że to lubisz. no tak, niektore wierzą, że picie spermy pomoże im zachowac mlody wygląd, zyczę powodzenia ;) i koniecznie rob sobie maseczki na twarz ze spermy tych swoich buchajow ;)

Zwęszyłam piękny polaczkowy bul dupy... Boże, że ludziom się chce innych wkurwiać w internecie :)