Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka1234

ciąża pozamaciczna a beta hcg

Polecane posty

Gość kajka1234

Hej, mam pytanie, czy możliwe jest żeby byc w ciąży pozamacicznej gdy testy ciążowe wychodzą negatywnie?

Gość Nie bo niby jak
ciąża to ciąża-test musi być pozytywny

Gość kajka1234
no właśnie obawiam się ciąży pozamacicznej, dopiero dziś na to wpadłam po ponad dwutygodniowym pobolewaniu pod żebrem z lewej strony. poza tym bolesność piersi ogromna -jak nigdy. miesiączka powinna być za dwa, maksymalnie 3 dni, testy wychodzą negatywnie. jestem senna, rozdrażniona, poprzednia miesiączka była , ale jakby jej nie było- trwała 2 dni i praktycznie tylko plamienie.... jutro nogi za pas i do pracy na cały dzień, więc do gin pójdę dopiero w czw....;|

Gość gałąź
może być negatywny

Gość joool,ll
może być negatywny, ale najczęściej jest pozytywny, u mnie był wyraźnie pozytywny....przed terminem miesiączku testu się nie robi, nie martw się na zapas.

Gość aaaaaaaabbbbbbbbccc
zrób test w dniu spodziewanej miesiączki albo później. Wcześniej jak zrobisz to czasami nie wykazuje ciąży (nawet normalnej).

Gość kajka1234
dzięki za rady:)

Gość kurka z piórka
wydaję mi sie ze jeżeli ból miałby być spowodowany ciążą pozamaciczną, to musiałaby być to już ciąża kilkutygodniowa- jak piszesz poprzednia miesiączka skąpa, więc teoretycznie ciąża możliwa, ale powinien test wyjść pozytywnie.