Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszankabulkaaa

czy jest tu jakas fryzjerka lub ktos kto sie orientuje-dekoloryzacja pasemkami

Polecane posty

Gość kaszankabulkaaa

hej schodze z czarnego koloru, ale pasemkami-robi mi to fryzjerka, najpierw pasemka, pozniej farba-wyszlo bardzo fajnie, hmm tak karmelowo, czarnych prawie nie widac-ryzjerka powiedziala, ze nastepnym razem znowu wyjdzie jasniej-ale czy ja moge sobie sama kupic farbe i ja nalozyc? mam bardzo duzo wydatkow i nie dam rady dac 15o na fryzjera... zastanawiam sie nad kolorem, zeby znowu tych wlosow nie przyciemnic...a rozjasnic

Gość Żadna farba Ci nie rozjaśni
włosów. Chyba że rozjaśniacz, ale sama bym nie ryzykowała na i tak juz rozjaśnione włosy bo może być tragedia.

Gość losiaaa
kochana samej to nie radze na jaśniejszy kolor. nie znasz żadnej młodej praktykantki? albo w szkołach czasem fryzjerskich farbują za darmo lub za małą opłate. lepiej samej nie radze. trzeba starannie na odrosty nałożyć a później dopiero na końce a na całoś na raz nie nakłądaj bo ci się bardzo pokrusza tym bardziej że miałaś pasemka rozjaśniaczem robione

Gość kaszankabulkaaa
tak mialam pasemka, na to farba i tak jak mowie kolor fajny karmelowy i troszke tych czarnych pasemek.. czyli bede sie musiala udac jednak do salonu? myslalam o jakiejs drozszej farbie typu loreal i siostra by mi to zafarbowala, ale skoro mowicie, ze lepiej nie :) dzieki

Gość kozi_pazur
poczytaj sobie o kąpieli rozjaśniającej i myślę, że taką możesz sobie wykonać niekoniecznie na całe wlosy ale pasemka.