Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcvbnthdl9

jak się daje łapówkę

Polecane posty

Gość xcvbnthdl9

dr zgodził się zrobić mi zabieg za darmo z nfz w takim terminie jaki mi pasuje, ale wiadomo ze to niestandardowy zabieg i powinnam mu zapłacic. pytanie: przed czy po? i jak to sie robi? chodzi o labioplastyke. u chirurga plastyka zaplacilabym 2 tysiace a u ginekologa połoznika wyjdzie mi taniej, ale on nie chce podac sumy

Gość KICIAAAA,28
UUUUUUUUUU....DELIKATNA SPRAWA...DZIWNE ZE NIE MPODAJE SUMY....ALE JAK GO ROZCZARUJEZ TO TEZ BEDZIE NIEPRZYJEMNIE....A NIE MOZEZ POPTAC ZCZLIWYCH OSOB,KTORE IE U NIEGO LECZĄ ,JAKI MA CENNIK? A JETE PEWNA ZE ON CHCE TEJ LAPOWKI?? BO MOZE CI STRSZNĄ AFERE ZROBIC (NAWET Z REKCZYNAMI),JAK SIE OKAZE PRAWYM MEDYKIEM:)

Gość xcvbnthdl9
chce, bo przez telefon sie pytalam ile sobie życzy za pomoc, a on odp ze na miejscu obejrzy problem i od trudnosci wszystko zalezy.poszlam, obejrzal, wszystko omowione, a jak zapytalam to odp ze nfz pokryje koszty. tylko powiedzial ze po zabiegu zobaczymy. po prostu dam mu jakos dyskretnie tyle ile bede uwazac? ktos zalatwial podobna sprawe u lekarza? jak i kiedy sie odwdzieczaliscie?

Gość Hania wwwww
wchodzisz do gabinetu/biura z teczką, wychodzisz bez teczki

Gość fgsdfgsdgs
a to cię nie widział i powiedział że wykona zabieg?? w jakim mieście jak mozna wiedziec??

Gość dziwna chyba jestem
to takie zabiegi pokrywa nfz?

Gość KICIAAAA,28
ej...on tak dla picu powiedział ,jak sa ewidentie zabiegi NIEREFUNDOWANE....I MOWI "to pokryje NFZ"...u lekrarzy to znaczy ze -sam zrobię tylko mi ZA TO ZAPLAC:) tak jest eleganciej mowic ,ze pokryje fundusz... lekarz ti nie fryzjer...i nie ksiadz...nie mozesz dac na "widzi mi sie"... musi byc jakis cennik...popytaj pielegniarki,pacjentki...a jaki cicho sza...to prosto z mostu "panie doktorze jestem baardzo wdzieczna,nie orientuje sie w cennach ,nie chcialabym pana rozczaroeac czy sie zblaznic ile ma to kosztowac"....kawa na lawe.:)

Gość xcvbnthdl9
KICIA chociaz Ty jestes ogarnięta :) właśnie, tylko on fal do zrozumienia ze po zabiegu. dziwi mnie to ze nie przed, bo chce wiedziec czy mnie stac. skoro w prywatnej kliniece można zrobic za 2.000, to on robiąc w państwowym szpitalu panstwowym laserem itd powinien wziąć 1.000, 500zł ? no nie potrafię sama ocenic