Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
edi_00

Ankieta o rzs

Polecane posty

Witam! Jestem studentką fizjoterapii. Piszę pracę magisterską na temat "Ocena skuteczności zabiegów fizykoterapeutycznych pacjentów z RZS". Jest to praca badawcza dlatego też, potrzebuję chętnych do wypełnienia ANONIMOWEJ ankiety. Warunkim jest tylko, że ankietowany musi być chory na RZS. Moje 2 ankiety, które mają po 10 pytań każda, znajdują się na 2 nizej podanych stronach. 1. www.ankietka.pl/ankieta/110745/ocena-skutecznosci-fizykoterapiiw-leczeniu-reumatoidalnego-zapalenia-stawow.html 2. www.ankietka.pl/ankieta/110759/praca-magisterska-o-rzs.html Służę również swoim mailem edytka_89@vp.pl BARDZO PROSZĘ O POMOC i o wypełnienie obydwu tych ankiet, ponieważ obydwie te ankiety, z tych dwóch stron internetowych tworzą dla mnie całość w sumie 20 pytań, będę naprawdę Wam wdzięczna za poświęcenie mi 5 minut. Potrzebuję 100 osób do obydwu ankiet, więc każda jedna uzupełniona przez Państwa ankieta spowoduje że o jeden krok zbliżam sie do ukończenia mojej pracy magisterskiej. Edyta B. BARDZO PROSZĘ

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować