Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudia_joanna

Mój facet nie chce sie ze mną kochać.

Polecane posty

Witam was. Jetem ze swoim facetem 3 lata, nigdy tak nie było jak teraz. Kiedyś: dużo seksu, bliskości, czułości. A teraz: zero namietności, seksu. On chce tylko leżeć, jedzic do "kolegów" (umieszczam to słowo w cudzysłowie, bo nie wiem tak naprawde do kogo jezdzi) i oglądać "Fakty" na TVN'ie o 19:00. Zachęty na niego nie działają, tzn stanie mu ale odmawia wszelkiej bliskosci. Zero chęci, nie ma niczego poza buzi i przytuleniem.

Gość barnej
może się spasłaś?

Gość Sasamka90
Może ma inną?

Gość tramal___
najpewniej rutyna sie wdarła do łóżka. Brałaś to pod uwagę ?

Kiedy pytałam czy to dlatego to powiedział że wcale nie i ze mi sie tylko tak wydaje ze on nie chce. A w nocy widziałam jak przed laptopem sie trzepie

Gość SlodkaS
Tak mi przykro skarbie:* Myśle ze to w żadnym wypadku twoja wina. On poprostu nie jest ciebie warty, jeżeli zalezy ci na nim spróbuj z nim porozmawiać i zagroź rozstaniem, powiedz wprost o swoich uczuciach. Trzymam kciuki:*

Zawsze był gotowy i z checia do lozka mnie zaciągął, teraz juz nie ma niczego, ale przed laptopem sobie konia wali, A co do kochanki to miał jedna laske z ktora sie spotykal, wybaczylam, to dla mnoe drażliwy temat.

Gość tramal___
najłatwiej podać mu skruszonego tabsa w soku. Dobrego, mocnego, powiedzmy lacoste lub rolls-royce. Mocne są. Bedzie chciał, oj bedzie po tym bardzo chciał. :)

Gość może by tak ...
Może stałaś się dla niego za bardzo pospolita tzn. nie zaskakujesz go niczym : ubiór,nastrój,makijaż czy coś w tym stylu.Sama wiesz co mu się w Tobie podoba.To może być też kryzys po 3-5 latach on się pojawia. Może też leżysz jak decha,a facet takie olewa i woli sobie sam ulżyć.Gasisz światło,zasłaniasz okna :) itd. bo masz kompleksy na jakimś punkcie swojego ciała i tak w nieskończoność kochana .... :)

Gość tramal___
prawie codziennie

Gość może by tak ...
My się kochamy 6 razy w tyg. a mamy dużo lat :)

Gość samotnieeniesama
"A co do kochanki to miał jedna laske z ktora sie spotykal, wybaczylam, to dla mnoe drażliwy temat. " Popełniłaś błąd...

Gość może by tak ...
Tabletki ? Po co Ci tabletki i co one mają do pociągu do Ciebie.Oj Ty dopiero masz w tej główce ? :)

Gość może by tak ...
Sama nie wiesz czego chcesz.Tak najlepiej to weź usiądź przy nim z ogórkiem w ręku i jedzcie sobie sami raczkami.Pokaż mu,że też potrafisz się sama zadowolić. To będzie dopiero zajebiście,jak sam związek jest zajebisty :)

Gość hjhjhjhj
kurde, kup se wibrator i tez przy nim się zadowalaj to zobaczysz jak się poczuje