Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaa26

Czy facek który pracuje jako doradca może być...

Polecane posty

Gość smutnaaaa26

Jak myślicie czy facet, który pracuje jako doradca finansowy może być nieśmiały w stosunku do dziewczyny która mu się podoba (zna ją tylko z widzenia) Pracuje jako doradca więc powinien być raczej śmiały...

Gość kalfiorek
Tak.

Gość smutnaaaa26
No ale przecież osoba która pracuje w handlu jest raczej odważna i śmiała dlatego pytam jak inni uważają czy moze tak być że jest nieśmiały w stosunku do kogoś kto mu się podoba

Gość smutnaaaa26
czy ktoś jeszcze się wypowie?

Gość smutnaaaa26
Proszę o radę bo daje mi sprzeczne sygnały nie wiem czy okazać mu zainteresowanie :(

Gość smutnaaaa26
nie ma co liczyć na ludzi z kafeeee x x kurde nie wiem czy dać mu jakiś znak bo nie wiem czy to jego nieśmiałość czy też ma kogoś czy nie jest zainteresowany

pewnie mu się podobasz i dlatego się peszy w Twojej obecności..gdybyś była mu obojętna to raczej zachowywałby się w stosunku do Ciebie tak samo jak do innych klientów.

Gość dfc43f
Doradcy to wały i oszuści nie wiem jak ci ludzie mogą spokojnie żyć. Jak tak można ludzi naciągać. Daj sobie spokój.

Gość Powiedz Autorko
Ja bym była mimo wszystko ostrożna, to w sumie on powinien działać, jeśli mu naprawdę zależy. Chyba że podobasz mu się, ale nie aż tak by zaryzykował działanie, wzięcie numeru itp. Ja bym się bała być z takim człowiekiem, bo miałabym wątpliwości czy potrafi być uczciwy na innych polach. Ale pewnie nie można uogólniać. To tylko moja opinia, jestem delikatną i rozważną osobą.

Gość smutnaaaa26
Hej dziś jadłam sobie pączka i siedziałam na stoliku, zagadał do mnie powiedział mi smacznego pączusia i coś tam jeszcze, zapytałam go co mu się stało w nogę, bo tak troszkę kulał, a wcześniej normalnie chodził troszkę pogawędziliśmy, ale potem zachowywał się obojętnie wobec mnie jak przyszlam do kuchni ze znajomymi, a on był ze swoimi... Tez głupio zrobiłam na kolejnej przerwie czasami coś palnę bez namysłu wpadł do kuchni taki rozpędzony tak nagle otworzył drzwi a ja się wystraszyłam i powiedziałam później, że jakby ktoś chciał wyjść to by mu nos rozwalił... ehhh A on co ja poradzę co ja poradzę... Zawsze coś palnę.... wyszło na to, że go pouczam a nawet go nie znam :/

Gość doratca handlowy
co ja poradze