Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8uju8

zajebista dziewczyna

Polecane posty

Gość 8uju8

znamy sie 3 lata i jest dla mnie idealna, nie pisze tego pod przybytkiem zauroczenia do niej, zawsze tak uwazalem nawet jak bylem z inna. Krecimy troche i zauwazylem ze sie jej podobam, nawet wyraznie to daje do zrozumienia, ona jest niesamowita i moglaby miec kazdego faceta, a ja jestem jaki jestem :D sredniacha ze mnie, budowa ciala kiepska, kasy tez nie mam za duzo i wybitnie przystojny tez nie jestem :) stad nasuwa sie moje pytanie dlaczego sie jej podobam? moglaby miec o wiele starszego, bardziej ogarnietego typka, myslicie, ze jak jej o to spytam to sie obrazi, czy raczej moge o tym porozmawiac bez wiekszych przeszkod?

Gość jennifer aniston
kręciliście, ok? Ale teraz skąd masz pewność, że nadal jej sie podobasz?

moze patrzy na wnetrze;) albo...kreci dla sportu bo i takie dziewczyny znam, kazdy je lubi, powodzenie maja, sa ladne, fajne ale wyrafinowane i potrafia sie dlugo maskowac;P to pytanie troche glupie bedzie:P

Gość jennifer aniston
a sory, nie doczytałam, że dalej kręcicie:P No cóż, ja kocham od 4 lat tak samo mocno, gdy go poznałam w ogóle mi sie nie podobał. Aż przyszedł dzień kiedy zobaczyłam w nim cudo, które widze do dziś :) Nie ma za wielkiego powodzenia ale dla mnie jest najpiekniejszy. Może w jej przypadku tez tak to działa? Może masz zajebiste poczucie humoru, jesteś inteligentny itp? :)