Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UeKraaaaaaaaaaaaa

czy braliscie ambitne tematy prac licencjackich/magisterskich czy raczej szlicie

Polecane posty

Gość UeKraaaaaaaaaaaaa

na latwizne?/ studiuje finanse i rachunkowosc. wybralam temat analiza finansowa, spolke i jej sprawozdanie biore z internetu. nie wiem czy niezbyt malo ambitnie do tego podeszlam.. zwlaszcza, ze temat analizy jest dodatkowo oklepany, duzo osob go ma i w ostatnich latach mialo mowia ze analiza to najprostszy temat.. a dodakowo nie mam jakiejs "swojej" firmy do analizy tylko spolke gieldowa. juz sama nie wiem. zawsze sie dobrze uczylam gimnazjum, liceum, studia i teraz nie wiem czy dobrze zrobilam i tez sie troche martwie, czy nie zostane zle oceniona przez to. czy juz na starcie bede miala gorszy odbio za nieambitny temat pracy

Gość buhajowy wizgun
mało kto patrzy na to jaki masz temat pracy, i lepiej jest zrobić mało ambitny temat bo szybko się go robi i w dodatku u mało wymagającego promotora

Gość UeKraaaaaaaaaaaaa
no tez tak wlasnie slyszalam.nawet promotor nam zasugerowal, ze ocena jest wystawiana troche npd. sredniej ocen, jesli ktos mial w miare wysoka, to nawet jak praca nie bedzie jakas super odkrywcza lub trche slabsza, to mu podciagna, a jezeli ktos mial same 3 to nawet dobra praca za wiele nie zdziala. ale tez troche mi sie nie chce wierzyc, aby az tak to wygladalo nie chce miec 3 za prace :(

Gość buhajowy wizgun
nie stawiają 3 za pracę, najniżej jest 4

Gość UeKraaaaaaaaaaaaa
mam nadzieje..

Gość onna 99
studiujesz na ueku w krakowie? rowniez wzielam malo odkryczy temat pracy mgr ,, tyle lat nauki, mam juz dosc,wymiekam, chce sie jak najszybciej obronic i miec wreszcie swiety spokoj ze studiami ;)

Gość UeKraaaaaaaaaaaaa
taaa.. a Ty jaki masz temat?