Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manieczek18

Duszący, uporczywy kaszel

Polecane posty

Gość Manieczek18

Witam!Mam 18 lat. Niedawno wyleczyłam przeziębienie, po którym trochę pozostał kaszel. Z czasem stał się on bardzo uporczywy, duszący, cały czas drapie mnie też w gardle. Na imprezach palę kilka papierosów, na co dzień tego nie robię. Zażywałam także syrop na kaszel, ale w niczym nie pomaga, kaszel nie ustępuje. Chwilami boli mnie gardło. Czy wiecie może, co mi jest? U lekarza jeszcze nie byłam, czy to może być astma? Proszę o odpowiedź, zaczynam się trochę niepokoić, trwa to już mniej wiuęcej od 2 tygodni...

Gość nmm

Chciałam od początku po urodzeniu dziecka kupić inhalator bo wiedziałam, że będzie problem przy jakimś przeziębieniu, ale nie wiedziałam co tak naprawdę wybrać i ktoś mi polecił specjalnie dla dziecka inhalator Baby i ogólnie jestem obecnie bardzo zadowolona z jego działania, godny polecenia sprzęt.

Gość arek

Ja miałem kilka modeli od Sanity i właściwie zawsze te inhalatory się dobrze sprawdzały, a ostatnio też w sprzedaży w mojej aptece pojawił się Alergia Stop model specjalnie z myślą o alergikach.

Gość kinga

Zdecydowanie jeśli chodzi o inhalatory to polecam sprawdzić sobie sprzęty od sprawdzonych medycznych firm. Przy dzieciach wiem z praktyki, że mogą się inhalacji bać więc taki model jak Baby może być dobrym wyborem, bo dziecięca estetyka ułatwi przekonanie dziecka, by się nie bało inhalacji.