Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolo62067

co robić gdy mąż...

Polecane posty

Gość lolo62067

Witam Jestem w małżeństwie 5 lat syna mieliśmy przed ślubem którego urodziłam mając 18lat i córkę gdy 23lata. znajomość przed narodzinami trwała 1,5roku myślę że nie nacieszyliśmy się sobą i to mnie boli .... (wiem pewnie będziecie pisać że są prezerwatywy ale w niektórych chwilach się nie myśli) przy dwójce dzieci nie mamy dla siebie czasu. Ja opiekuje się dziećmi mąż pracuje. wraca z pracy po 17 zjada obiad łazienka i szykuje się na siłownie o 18 siłownia przyjeżdża o 20 mała śpi a starszy jeszcze biega mąż przyjeżdżając z siłowni kąpie się i siada przed komputerem w innym pomieszczeniu niż ja przybywam przychodzi spać i mówi DOBRANOC... CO JA MAM ROBIĆ NIE MAM KIEDY MU SIĘ WYŻALIĆ BO NA ROZMOWĘ JEST ZA PÓŹNO I ON JEST ZMĘCZONY I IDZIE SPAĆ MÓWIĄC JUTRO POGADAMY ....WIĘC CO JA ROBIĘ? RYCZĘ I MYŚLI MI GŁUPIE PRZYCHODZĄ DO GŁOWY... gdy chce się kochać to wie gdzie jestem..... NIE WIEM CZY napisałam zrozumiale ale myślę że ktoś mi pomoże

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ales ty głupia, moze tak któregos dnia jak on wrtoci z pracy ty sie ubierzesz i wyjdziersz gdzies z domu a nie siedzisz w chacie non stop i wariujesz, pogadaj z nim

Gość lolo62067
no gadałam o tym a on mówi że wymyślam

Gość lolo62067
no wariuje i nie wiem czy dobrym pomysłem będzie odwiedzić psychologa...:?) rano wstaje małego do przedszkola -obiad- pranie -zakupy -małą muszę mieć cały czas na oku bo to roczne dziecko wszędzie jej pełno też przez miesiąc chodziłam na siłownię ale przez obowiązki w domu mi się nie chce...

Gość lolo62067
hallo ! nie ma nikogo?

Gość lolo62067
co robić...

Gość lalalalalalaal
to on codziennie chodzi na tą siłownię?

Gość lolo62067
4 dni w tygodniu... a jak nie jedzie na siłownie to spedza czas przed komputerem

Czy to oznacza, że nie zajmuje się dziećmi i się z nimi nie bawi? Dla mnie to niezrozumiałe. Jak mój synek był mały wracałem z pracy o 18-19 i do końca aż nie poszedł spać się z nim bawiłem i się nim zajmowałem. To moje najpiękniejsze chwile w życiu.

Gość hrryyfyff
O to u nas na odwrot, bo o 17 kiedy przychodzi maz, stawiam obiad, I szykuje sie na silownie, wracam kolo 20, corka juz spi, wykapana, nakarmiona, I wtedy mamy czas dla siebie, rozmawiamy ogladamy tv, lub baraszkujemy;) o 21 30 padam I ide do lozka, pol godzinki na tablecie, 10 przychodzi maz I spimy, wszysgko opiera sie na kompromisie z obu stron, silownie mam 4 razy w tyg, maz ma pilke 2 x w tyg. 1 wieczor wspolny

Gość lalalalalalaal
więc następnym razem powiedz, że dziś Ty masz wychodne i zostaw go samego z dziećmi