Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina850818

sprzedam laktator z bazą elektroniczną Avent Philips najnowszy model

Polecane posty

Laktator elektroniczny firmy Avent, zakupiony przeze mnie w połowie lutego. Używany był po porodzie przez 3 tygodnie, od 17 marca do 9 kwietnia. Laktator kosztował 398 zł, sprzedam go za 225 zł. W zestawie są wszystkie oryginalne części potrzebne do działania sprzętu, w tym zapasowa membrana i białe pokrywki. Laktator działa z butelką z tej samej serii Avent Natural, która była w zestawie (125 ml), ale butelki nie sprzedaję, bo moje dziecko z niej cały czas korzysta. Taką samą butelkę można dokupić w każdym sklepie za ok 25 zł. Laktator posiada normalne ślady użytkowania, delikatne zarysowania od ciągłego wyparzania etc. Był wygotowywany i wyparzany po każdym użyciu. Oczywiście należy to zrobić również samemu po jego zakupie i po każdym użyciu. Do laktatora dołączam gwarancję podbitą przez sprzedawcę, oryginalny karton, instrukcję użycia oraz fakturę vat jako dowód zakupu.

Gość do autorki...................;
słuchaj kretynko, to nie bazar, targowisko, allegro ani inny portal gdzie sie handluje uzywanym szmelcem won stad

Trochę kultury, ujadaczu/ujadaczko. Z tego co wiem dziewczyny tutaj sprzedają różne rzeczy po swoich dzieciach , więc jeśli nie jesteś zainteresowany/a, nie wchodź i nie czytaj. Prawda, że proste?