Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawenda29

jak co roku pytanie-co was obchodzi wscibskie baby jak sa ubrane obce dzieci?

Polecane posty

Gość lawenda29

Po co te wasze dyskusje o tym, ze dzieci sa przegrzewane, nosza czapki, rajtki itd? Co was obce dzieci obchodza? Interesujcie sie swoimi smarkami bo sadzac po waszych chamskich tekstach, owszem moze i ubierane sa idealnie-ale kultury z domu nie wyniosa nawet za grosz:O W zyciu nie zwrócilabym uwagi na to czy OBCE!!! dziecko nosi czapke, szalik, taka czy inna kurtke:O to jakas choroba czy po prostu taka nuda w waszym zyciu ze musicie tak pierdzielic trzy po trzy?

Gość kotek filemonek 84
to teraz pomysl nad sensem tematu ktory założylaś zfrustrowana wariatko:D

co sie złościsz wiosna przyszła tematy na ubieranie a na kafe jak zwykle plotki plotki plotki... co się przejmujesz o czym baby pisza nie chcesz nie czytaj idź na słońce ;)

Gość tildone
kotek, poćwicz pisanie bo ci slabo idzie:D w pelni zgadzam sie z lawenda, siedza tu te znudzone wiesniary, a ich jedyna rozrywka jest obrobienie dupska innym:D nawet kwestia czapki albo jej braku jest dobra dla tych wariatek:D

Gość too jaaa autorka..
ja nikomu nie obrabiam dupy i się nie wyśmiewam, tylko wiesz co autorko, żal mi strasznie tych dzieci (choć mnie powinni nie interesować, ale taka już jestem), które są grubo ubrane, okryte, a na twarzy bordo i pot:/ a matka rozebrana, to jest dosłownie sadyzm. ty byś chciała, żeby ktoś cię tak ubrał bez twojej woli? pomyśl co czują te dzieci

Gość too jaaa autorka..
a w dodatku potem jeszcze chorują, bo wiatr bardziej dmuchnie, temperatura spadnie i dziecko chore, bo znało tylko ciepło. i antybiotyki, lekarze, dom, szpital....to nie jest dobre dla dziecka!

Gość lawenda29
jezu, czy wy zwariowalyscie????-bo dla niektórych to te matki skazuja te dzieci w waszym pojęciu-na jakies niemożlowe cierpienie:O sadyzm? kobieto, dobieraj słow i zestaw ten swoj sadyzm z dziecmi bitymi, maltretowanymi:O nie rob histerii bez powodu:O

Gość kleopatra,,,-
A mnie denerwuje to ze matki sa takie niezaradne, kurde jak mozna nie wiedziec jak ubrac dziecko. Co dziecku sie stanie jak zalozy mu rajstopki? Przegrzeje sie, to wiadono ze juz nie trzeba zakladac. A tak trudno w ciagu dnia przebrac dziecko? Rano jest zimno to wkladam pozniej jest cieplo to zdejmuje przeciez to zajmuje minute a matki robia z tego takie chalo i ten temat jest walkowany co roku po kilka razy.

Gość kromka chleba ze smalcem
Skoro ty mozesz zakladac tak bzdetne tematy jak ten, to my mozemy dyskutowac a matkach i ich przegrzewanych dzieciach, nikt ich na ulicy nie wyzywa a ni nie rzuca w nich kamieniami, poprostu rozmawiamy wyluzuj....

Ja rok temu zadałam tu na kafe podobne pytanie autorko:) niestety niektóre nie ogarniaja, ze powinny interesowac sie co najwyzej wlasnym tyłkiem :) takie topiki beda sie tu ciagnac przez najblizsze tygodnie wiec radze wyluzowac i omijac szerokim łukiem te ekspertki odzieżowe za dyche :) 🖐️

"nikt ich na ulicy nie wyzywa a ni nie rzuca w nich kamieniami, poprostu rozmawiamy wyluzuj...." kamieniem to ty dziewczyno powinnas przywalic sobie z calej siły jesli w ogole przyszedł ci do głowy taki tekst

Gość amwitna
Autorka ma rację, robią z tego ubierania dzieci taki problem, że aż czytać się tego nie da.Niech każdy ubiera jak uważa, po co te dyskusje.

Gość a lawenda to jest pewnie taka
zyebana mamuska za dyche, ktora sama chodzi z pizda na wierzchu, a dzieciak swieci purpura, bo lepiej, zeby mu bylo za goraco niz za zimna, bo zapalenia pluc dostanie i w szpitalu na wiosne wyladuje. a idz w pizdu razem z tym swoim bachorem, jak dla mnie mozesz nawet mu zalozyc kombinezon narciarski i kominiarke i spyerdalaj, ze tak powiem:D , szkoda tylko tych dzieciakow, ktore nie moga powiedziec jak sie czuje tak poubierane jak sieroty zachuchane. wlasnie dziewczyny piszace tu o tym maja racje, takie mamulki sa pyerodolniete i same powinny sie tak ubrac :o paranoja, nie dziwie sie, ze inne nacje sie z nas smieja!

nie chce mi sie czytać tamtego tematu o rajstopkach i czapkach ale niektóre baby po prostu chcą sobie poplotkować i tyle

Gość ja wiem jakie zakladaja
tak to cnotki niewydymki, matki polki przegrzewajace, a potem zmieniaja nicki i zakladaja: podejrzewam, ze maz mnie zdradza mam dosc swojego dziecka chcialabym przezyc romans albo wyzywaja i jada po gaciach kazdemu, poza kolkiem wzajemnej adoracji na topikach tematycznych.

Autorko, chyba nie musialas długo czekac:D To jest kultura dopiero....przerażające, ze takie chamskie buraki czlowiek mija codziennie na ulicy :)

Gość amwitna
Zawsze piszecie, że to Was niby nie obchodzi, jak kto ubiera dzieci, a potem dodajecie, "ale szkoda tych biednych dzieci, nie mogę patrzeć, jak się pocą itp.,itd.,to coś tu się nie zgadza,to Was to nie obchodzi czy jednak obchodzi ?

Gość matka wiosenna.............
cytrynowa mama - ja bym nie chciala takiego buruna z kafeterii jak ty spotykac, plotucha wstretnego!

Gość amwitna
skoro tak plujecie i wyzywacie, jak to można ubrać tak dzieci, to jednak strasznie to was obchodzi. Tylko nie rozumiem, co Was tak obchodzą cudze dzieci ? Mnie to jest obojętne, w co ubrane jest dziecko mijające mnie na ulicy, nie moje dziecko, nie moja sprawa.

Gość kromka chleba ze smalcem
Cytrynowa mamo ty juz sie chyba przywalilas jakims kamyczkiem co??? chyba wielkiem :)