Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja jestem inna?

Czy wirualny seks

Polecane posty

Gość czy ja jestem inna?

moze podnieca was? Czy piszac w ten sposob na erotycznym podniecacie sie realnie, czy jest to tylko udawanie. Bo ja sie naprawde podniecam. Czasami tak bardzo, ze robie sie mokra i musze sie popiescic sama, bo tak wielka mam chec. Czy ja jestem inna, jakas nienormalna? Bo przeciez to jest tylko glupie pisanie i zdaje sobie z tego bardzo dobrze sprawe, a mimo to potrafi mnie takie pisanie mocno nakrecic.:P

Gość Nimfik_pl
Nie tylko ty tak masz:) A lubisz poza forum?

Gość czy ja jestem inna?
Nie lubie i nie robie tego, bo chce czuc sie anonimowa.

Gość kijbij
tak, jestes nienormalna, normalni nie nakrecaja sie jakimis pierdami wypisywanymi na forach no, chyba że jestes na poziomie gimnazjum

Ja tez lubie :) nie widze juz w tym nic dziwnego, mam takiego wirtualnego kochanka ze za kazdym razem dochodze :P wiec po co sobie odmawiac...

Gość pomidorowa pani
mnie np to nie kręci ale może dlatego że dużo już za mną a ty ile masz lat?

Gość czy ja jestem inna?
kijbij Nie jestem na poziomie gimnazjum. Bo wtedy rozumialabym, ze taki nastolatek podnieca sie byle czym.

Gość czy ja jestem inna?
pomidorowa pani No mloda juz nie jestem;) Mam 34 lata, meza, normalny seks prawie codziennie i mimo to takie pisanie mocno na mnie dziala.

Gość Januszzz
Nie jesteś inna . Jesteś w zupełności normalną kobietą . Jeśli czerpiesz z tego przyjemność i nikogo nie krzywdzisz ja również lubię tak samo

Gość pomidorowa pani
to powiem że mnie zdziwiłaś ale to nie powód aby myśleć że jesteś nienormalna każdy ma jakieś odchyły a najszczęśliwszy ten ktoremu do szczęścia niewiele trzeba;-)

Gość czy ja jestem inna?
ujotka Na waszym topiku, to caly czas jest seks wirtualny;) Czy na Ciebie tez to tak bardzo dziala, jak na mnie, ze masz potrzebe popiescic sie sama?

Gość czy ja jestem inna?
pomidorowa pani No to jednak jakis odchyl od normy jest? Tez mam takie obawy, bo przeciez majac normalny seks na codzien, takie cos nie powinno mnie krecic.

Gość pomidorowa pani
:-)

Gość pomidorowa pani
Jest ale co z tego? Lubisz to robisz:-) Ja musiałabym znać tego kogoś a ty nie i w sumie masz lepiej:-)

Gość czy ja jestem inna?
pomidorowa pani A dlaczego mam lepiej od Ciebie?

Gość Piksonia
Seks tylko w rzezywistości , filmy , ksiażki , marzenie - to mnie nie kręci

Gość pomidorowa pani
Bo się podniecasz wpisami nie musisz wiedzieć kto to, mnie żeby kręciły słowa pisane muszą padać z klawiatury kogoś kogo znam. Albo muszę poznać i musi mnie pociągać. Łatwiej się podniecasz to masz lepiej:-)

Gość czy ja jestem inna?
pomidorowa pani Aaa.... w tym sensie, ze latwiej sie podniecam. Czyli podatnosc na podniecenie uwazasz za zalete. A gdybys miala moznosc wyboru, to wolalabys zostac soba, czy wybralabys moja sytuacje?;) Ale moja sytuacja tez nie jest taka przyjemna; popisze troche i bielizna mokra. I do tego dochodza jeszcze czeste masturbacje, bo jak sie podniece, to nie moge sobie tego odmowic:P

Gość mocno zainteresowany
Czy ja jestem inna, to może popiszemy??? Tel. 669 499 727. Dyskrecja gwarantowana, jako że jesteś mężatką.

Gość pomidorowa pani
Ngdy nie myślałam jak to być inną. Masz na pewno taką wyobraźnie która Cię pobudza bo wyobrażasz sobie że robisz to co czytasz tak? Możesz pokazać przykład tekstu z forum który Cię pobudził?

Gość Mezulek
witaj "czy ja jestem inna" tez brdzo szybko podnieca mnie sex wirtuaklny;);) Moze chcesz popisac???? Bede bardzo zobowiazany. Caluski skarbie

Gość czy ja jestem inna?
pomidorowa pani Czesto to dziala tak, ze staram sie opisane rzeczy wyobrazic. I nie musi to byc moja rozmowa. Czasami czytam pisanie innych i to mnie tez potrafi bardzo podniecic. Swojego pisania nie podam jako przyklad, bo sie krepuje. Ale jako przyklad podam pisanie innych z topiku, ktory czesto lubilam czytac. "Delikatnie przyciagam cie do siebie , by poczuc Twoje podniecenie." "Moja dlon pelna niecierpliwosi, przesuwa sie powoli coraz wyzej, bo tam czeka na nia piers pelna pozadania i pieszczot. Natrafia na sterczacy z podniecenia sutek." "Spogladam w Twoje oczy i widze w nich Twoje zadowolenie. Caluje je kazde z osobna, a nastepnie moje usta , muskaja Twoje usta." To jest mniej wiecej tego typu pisanie.

Gość czy ja jestem inna?
mocno zainteresowany Juz wczesniej pisalam, ze pisze tylko na forum i zadne telefony i gg nie wchodza w rachube. Mezulek To , ze takie sprawy mnie podniecaja, to nie znaczy, ze mam chec popisac.

Gość mocno zainteresowany
"Czy ja jestem inna" - dzięki za rzeczową odpowiedź.

Gość meeski
czy ja jestem inna a czy rozmowy na mailu wchodza w gre?:) moze byc fikcyjny:)