Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaryba

tekst po seksie

Polecane posty

Gość czarnaryba

Wczoraj mój facet nie mógł dojść, więc seks skończył się bez rewelacji. tzn mi było super a mu cóż.. czasami tak ma po alkoholu. Rozmawiamy sobie po wszystkim o tym i owym, aż w końcu temat zszedł na prostytutki i stwierdził, że np u niego robiąc loda to faktycznie by się napracowała, aż w końcu walnął tekst, że profesjonalna obsługa=satysfakcja. Kiepsko się poczułam(przecież nie doszedł=nie był usatysfakcjonowany=byłam kiepska), odwróciłam się na drugi bok, zaczął przepraszać itp. Nie zmienia to faktu, ze teraz dziwnie się czuję i jakoś nie mam ochoty na zbliżenie..

Gość kfjaszlgl
profesjonalna obsługa, ludzie faceci to na prawdę dno. nie przejmuj się!

Gość nie pomyslal
faceci to bardzo praktycznie podchodza do wszystkiego ,nawet do tak intymnych.

Gość foczka z oczka
facet sugerował Ci, że było by lepiej gdybyś zrobiła mu namiętnego loda. Mój też po lodzie jest lepszy, podjarany kończy we mnie z takim ogniem.... :P

Twój facet nie szanuje takich jak Ty. Nie ma do ciebie szacunku bo rozkładasz nogi przed ślubem zamiast pracować na swój szacunek to dajesz mu to co może dać tania dziwka z ulicy

Gość foczka z oczka
o przepraszam ja jestem po ślubie i jaramy się wzajenmnie ale bierze sie to stąd, że mamy wyobraźnię i...chęci ;)