Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta11marta22

Mam pytanie odnosnie brania tabletek antykoncepcyjncych

Polecane posty

Gość marta11marta22

kiedy powinnam zarzyc pierwsza tabletek z opakowania. Dzien przed własciwa miesiączką miałam plamienie niewielkie (czerowono brunatne, ale niewidoczne na podpasce tylko jak głeboko włozyłam tampon i to na jego koncówce). Natepnego dnia dostałam własciwy okres i wtedy wziełam pierwszą tabletkę,zaczeło ze mnie leciec- było to dokładnie 14 dni po owulacji. Wiem bo robiłam test owulacyjny 14 dni wczesniej i usg dopochwowe. Czy prawidłowo przyjełam tabletkę i czy zabezpieczenie zaczeło działać od pierwszego dnia, czy powinnam przyjac ja dzien wczesniej (pomimo ze na bieliżnie nie było widac tego plamienia tylko na podpasce) i nie jestem w pełni zabezpieczona.

Gość ile ty masz lat??
kto zapisał Ci tabletki? skoro nie powiedział Ci jak je stosować. Wg mnie zarzyłaś dobrze ale od kiedy jestes zabezpieczona i jak działają to juz wszystko moja droga jest napisane w ULOTCE której nikt z lenistwa nie czyta, polecam czytanie tej ulotki 2 razy dziennie by uniknac zadawania durnych pytan. każde tabletki sa inne !!! jest kilka rodzai !! pytasz a nawet nie potrafisz napisac jakie Bierzesz