Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkaaataanka

Wózek Quinny BUZZ czy ten akurat sie oplaca? Link do aukcji

Polecane posty

Gość kkkkkkaaataanka

http://allegro.pl/full-opcja-quinny-buzz-siedzisko-gondola-i3180033615.html Podaje link, uprzedzam to nie jest moja aukcja, szukalam tego wózka bo odpowiada mi gabarytowo i kolorami. Jedyny mankament-jestem dopiero w 18 tygodniu ale widząc po aukcjach pierwszy raz trafilam taki którego szukałam a przegladam od półtora miesiaca! i czy opłaca sie używany za tą cene? Babka troche nie zaszalala? 1399 za używany to troche dużo...no że niby ma już full zestaw ale jednak?

Gość no a ile kosztuje nowy?
bo jak 400 zl więcej to bym kupiła nowy bo przy tej kwocie to już zadna różnica w cenie a jednak mam gwarancję na wózek i wszystko jest nowiutkie.

Gość kkkkkkaaataanka
zaraz sprawdze

Już zobaczylam ze nowe sa powyżej 3 tysięcy wiec moim zdaniem się oplaca to jest 1/2 ceny nowego wiec nie za dużo. Ale 1500 za używkę to dla mnie dużo. Wolalabym inny kupić tanszy a nowy.

Gość rudolfina14
e tam - za taka cene - nie warty

Gość kkkkkkaaataanka
Nowe są po 2500, 2400. Bez foletika 2000-sama gondola i spacerowka nawet bez akcesoriow..

Gość kkkkkkaaataanka
no oczywiście te fuul wypas też widzialam po 3000:P i nawet po 3200. Chodzi o to ze na tej aukcji ten wygląda na bardzo zadbany. Tylko czy jest sens już w 18 tygodniu kupic....jakby mi sie nie spodobał moge go zawsze w sumie sprzedac, pewnie koło tysiąca.

Gość zonaKraka
Z tego co widzę to w pełnej opcji (spacerówka, gondola, fotelik) kosztuje ponad 3000,- więc połowa kwoty za używany to cena ok. Tyle że ja bym się zastanowiła czy na pewno taki chcesz, ale jak jesteś na 100% pewna no to zadbanego, używanego raczej taniej nie kupisz.

Strasznie dużo ma ten wozek buzerów zupelnie zbędnych jakieś moskitiery, 10 tysięcy oslonek na nóżki, ktore sprawdzają się tylko w zimie wiec jak rodzisz latem to oslonka do gondoli ci jest zupelnie zbędna. Dla mnie za dużo tego i zupelnie niepotrzebnie.

Gość Babincowa staraczka
a ja Ci powiem tak,kup sobie w idealnym stanie sama spacerowke i fotelik bo sa przeznaczone od urodzenia ,wystarczy zoma dopkupic spiworek. Gondola jest tak na prawde tylko na chwile ,jest tak mala ze starczy Ci moze do max 4 mies. takie jest moje zdanie.ale zrobisz jak uwazasz. i wtedy kupisz tanszym kosztem ,w lepszym stanie . i napisz do sprzadajcego czy lraczka płynnie sie chowa i wysuwa w tych wozkach lubia psuc sie linki w srodku.

Zrobisz jak uważasz ale bym się nie napalala. Masz jeszcze polowę ciąży przed sobą i może się trafić jakaś lepsza okazja. Fotelik wpinany na stelaż to akurat dobra sprawa i się przydaje wiec z tego bym nie rezygnowała ale poczekalabym jeszcze. Moze nawet babka z ceny zejdzie jak jej sie nie sprzeda.

Gość kkkkkkaaataanka
no powiem że mam na niego chrapke, bo i kolor mibardzo pasuje, spodziewamy sie dziewczynki, a nie cierpie różu, czerwonego i żółci. A czarnego też nie chce bo rodze we wrześniu i na lato potem spacerówki nie chce cimnej bo bedzie małej goraco. I lekki, bede nosic po schodach. ahhhh sama nie wiem.

Gość kkkkkkaaataanka
Rodze we wrzesniu, czyli gondola sie przyda .To akurat że ma byc gondola to ustalone juz dawno.