Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdkd99f9fff

JAKIE STAŁE PRODUKTY POLECACIE Z LIDLA I BIEDRONKI,ZEY MIALY DOBRA JAKOŚĆ!!!

Polecane posty

Gość kdkd99f9fff

sa takie w ogole?? nie chodzi o sezonowe i pojawiajace sie raz w miesiacy albo w roku produkty tylko te stale ktore tam sa czesto i ktorym ufacie?

Gość A ja czuję że
Z biedronki maślanka o smaku pieczonego jabłka.

Gość tffhhhff
beznadziejne sa maki i makaron

Gość Kupuje w lidluuuuuuuu
w lidlu polecam: kefir z pilosa i śmietane 18% masło, margaryna rama, różnego rodzaju środki do czyszczenia płyn do płukania worki na śmieci papier do pieczenia folia spożywcza,bułka tarta, cukier,przyprawy mikado, olej rzepakowy,woda mineralna niegazowana itp. Ogólnie większość rzeczy kupuje w lidlu i nigdy sie nie zawiodłam, do tego świerze pieczywo tez jest pyszne u nas zawsze warzywa sa swierze, duży wybór kupuje też w lidlu filety z kurczaka. Do biedronki nie chodze, jestem tam może 1 raz do roku jak wyjeżdźam gdzies bo w biedronce maja zwykle zupki chinskie, niestety w lidlu sa tylko z amino.

Gość kdkd99f9fff
tak ale skad wkesz ze ona jest dobrej jakosci i nie chemia? chodzi mi o wlasnie takie produkty ktore nie szkodza i sa w miare zdrowe a dobre

w lidlu makarony sa pyszene zawsze kupuje z pszenicy durum w zielonym opakowaniu rurki, swiderki,kokardki

Ja od 4 lat systematycznie kupuje w lidlu bo mam bardzo blisko i jakos mi ani moim dzieciom nic nie zaszkodzilo, ze srodkow do czyszczenia łazienki. Jeśli chodzi o jedzenie też sie nie naciełam papryka, pieczarki, ogorki kurcze u nas zawsze jest świerze.

Gość biedny makaroniarz
makarony z lidla są całkiem niezłe, combino czy jakoś tak :classic_cool: