Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolna mezatka31

moj maz wyjezdza na 2 tyg i......sie ciesze!

Polecane posty

Gość wolna mezatka31

moj maz wyjezdza na 2 tyg. i dzisiaj sobie siedze w pracy i mysle,ze 'az nie moge sie doczekac'! bede mogla robic to co chce, nikt nie bedzie mi jeczal o seks, nie bede zbierac jego skarpetek z podlogi w lazience, nie bede musiala gotowac, bede mogla lezec i cyztac ksiazke i nikt mi nie bedzie przeszkadzac..... czy jestem jedyna mezatka ktrora tak sie czuje?

zazdroszczę :D mój też mógłby wyjechać ale musiałby zabrać nasze dziecko ze sobą

Gość wolna mezatka31
wyjezdza w piatek, juz sie umowilam z dziewczynami na wyjscie do baru- nie wiem czemu normalnie tego nie robie, tylko wole siedziec z nim przed tv...... kurcze, ejstem w szoku,ze jestem tym wyjazdem tak podekscytowana, az moj kolega z pracy sie mnie zapytal 'co ja dzisiaj taka szczesliwa ejstem; :-)

Gość gsdfsds
ja kocham swojego do szalenstwa, naprawde. ale tez się ciesze jak wyjezdza ale na krótko. nie musze wtedy codziennie ogarniac mieszkania, gotowac.. robie co chce, leze i czytam, robie sobie maseczki. fajnie czasme na krótko od siebie dpoczac co nie zmienia faktu ze tesknie jak go nie ma :)

Gość Szopen
cipsko odpocznie od bzyków