Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Athelgast

W jakich krajach żyją najbrzydsi ludzie wg was?

Polecane posty

Gość mfnv
najbrzydsi ludzie sa w afryce i chinach zaraz po nich polacy (tak, polacy nie polki)

Nie polacy nie różnią się zbytnio od francuzów, angoli, czy irlandczyków. Nie są tragiczni, ale jakby nie było to mieszanka typów rasowych...

Mnie np. brzydzą ludzie rasy tzw armenoidalnej, bo są włochaci i mają duże obleśne nosy...

Gość Nrrrer#
W europie najbrzydsi sa Polacy i Rosjanie.To wynik badan niestet przeprowadzonych w ilus tam krajach.niestety szczegolow nie pamietam.za to najpiekniejsze kobiety to z doswiadcenia moge powiedziec iz sa ta Francuzki.Aj...

No nie wiem, byłem we Francji ponad 3 tygodnie i widziałem jedną śliczną dziewczynę. Polki piękniejsze.

Francuzi to rasowi mieszańcy. Mix fenicjan, Celtów i Germanów. Taka prawda Podobnie Anglicy, przez wieki uchodzili za germański naród. Badania genetyczne wykazały, że mają głównie brytyjskie (celto - baskijskie) pochodzenie, jak Szkoci, Irlandczycy, Walijczycy, Bretończycy...

W tv jest sporo ładnych Francuzek, ale to duży kraj i 1% atrakcyjnych kobiet się znajdzie. Wróćiłem do Wrocławia z Francji, przejechałem się do centrum i stwierdziłem "ilu tu pięknych kobiet!"

Gość takie polskie szczury i oposy
jeśli chodzi o mężczyzn bezapelacyjnie polacy, brzydcy z wyglądu, najbrzydsi z charakteru

Gość takie polskie szczury i oposy
uczuciowe są prawiczki a cała reszta to wyrafinowane skurwysyny i gnoje

Gość anekatips
polacy to w wiekszosci lyse grube niskie i zle ubrane prostaki, zwlaszcza zagranica w kraju jest ich wiecej, to da sie znalezc jakichs atrakcyjnych, ale ogolnie dupy nie urywa najprzystojniejsi sa w krajach anglojezycznych - w australii, kanadzie itp. i niemieccy faceci sa chyba japrzystojniejsi, czego nie mozna powiedziec o dziewczynach :(

Gość anekatips
moze to dlatego ze na zachodzie o siebie dbaja

Poza tym ja czasem zauważam wokół siebie ludzi, których nazywam neandertaloidami. Są to ludzie o typowych cechach neandertalczyka, jak średni wzrost, masywna budowa, niskie pochyłe czoło...

Gość zielona laguna
a kogo to obchodzi?

Gość gvnhhjjn
Meksykanie są okropnie nieatrakcyjni: niscy, brzydkie twarze ze szerokimi nosami, przetluszczone włosy. Kobiety nie lepsze, oprócz pięknych włosów nic atrakcyjnego. Za to Wenezuelki są przepiękne! Również Kolumbijki, Brazylijki, natomiast faceci...tacy sobie. Mi osobiście podobają się Włosi i Amerykanie (za wzrost) i jak super wyglądają w ubiorze do futbolu amerykańskiego. Grrrrrrr :-)

Gość zdziwionaaaaaaaa..aaa
Wochy konusy i amerykanie co oni mają wspólnego jeśli chodzi o wzrost?

Gość Kwiatuszekk majowy
niemcy i anglicy ci czystej krwi a co ja wam bede tlumaczyc popatrzecie na krolowa jej synka karolka, jego kamilke a dzieci tez nie zapkene(no jak byly male to byly do diany podobne a teraz ten starszy jakis taki lysy, cera buraczana a mlodszy ryzawy)

Nia ma czegoś takiego, jak czystej krwi Anglicy. To mieszanina Celtów, Basków, Anglosasów i Normanów. A czystej krwi Niemcy to chyba tylko w dolnej Saksonii i Szlezwiku-holsztynie...

I właśnie jest sporo przystojnych czystej krwi Anglików. Tacy Roger Moore, albo David Gilmour (kiedy byli młodzi) na przykład

Gość serena222
szkoci I angole fuuuuj mieszkam w UK 4 lata I nigdy ale to nigdy nie widziałam ładnego.