Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mega weseela

70 osob na weselu, 13 tys z koper. Malo, duzo czy normalnie?

Polecane posty

Go艣膰 mega weseela

pytanie jak w temacie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 taka jeddnaa
Ma艂o, u mnie by艂o 78 os贸b i uzbiera艂am 18 tys. z艂 :)

Udost臋pnij ten post

kole偶anka mia艂a 75 os贸b bodaj偶e i zebrali troch臋 ponad 20tys przy wydanych 40tys.. my b臋dziemy mieli na weselu ok.80 os贸b. wydamy na 艣lub i wesele ponad 30tys. ale nawet nie licz臋 偶e po艂owa cho膰 po艂owa mi si臋 zwr贸ci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dtrykrvrehynmfbvrtehf
raczej ma艂o. u nas 100 os贸b= 22tys

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wredna menda
Du偶o, ma艂o, a jakie to ma znaczenie??? Uda艂o si臋 wszystko?? Jeste艣 zadowolona? Dali, ile mieli. Policz sobie, ile wysz艂o na jedn膮 osob臋, to b臋dziesz wiedzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marokanka88
U nas by艂o 56 os贸b i dostali艣my 18 tysi臋cy , nie licz膮c rodzic贸w oczywi艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bb do sk贸ry
U mnie by艂o 76 os贸b i uzbiera艂am 24 tys. z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulanka
Kurcze, naprawd臋 du偶o uzbiera艂y艣cie. Ja mam w tym roku 艣lub na 50 os贸b, ale my艣l臋 偶e nie zbierzemy wi臋cej ni偶 7-8 tys. W sumie to jednak ma艂o wa偶ne dla mnie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u mnie by艂o 81 os贸b
zebrali艣my troch臋 ponad 30 ty艣!!!! byli艣my w szoku! bo si臋 nie zapowiada艂o !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maja Konstancja
My mieli艣my 73 i otrzymali艣my oko艂o 13ty艣i臋cy + z 10prezent贸w (mniej lub bardziej trafionych..)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wedding ekspert 1
Zawsze mo偶na przecie偶 podnie艣膰 dochody. Panna m艂oda ma zwykle najwi臋cej okazji. Mysl臋, ze ok. 1 tys. PLN za numerek to wywa偶ona cena.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Projekt 呕ycie
Moim zdaniem to niedu偶o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfgf54g
a moim zdaniem to sporo, podejrzewam, 偶e jak b臋d臋 wychodzi膰 za m膮偶 to w艂a艣nie tyle te偶 uzbieram, ale os贸b b臋d臋 mia艂a wi臋cej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bgbgfbfb
My mieli艣my na weselu 90 osob i uzbierali艣my 36 tys z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulanka
No nie wierz臋, 偶e a偶 tyle dostajecie. U mnie rodzina i znajomi raczej niezbyt maj臋tni, pewnie 艣rednio dostaniemy 300 z艂 od pary, co przy 25 parach (50 os贸b) da jakie艣 7,5 tys. Jak b臋dzie wi臋cej ni偶 8 tys. to b臋d臋 zaskoczona. Wesele na pewno si臋 nam nie zwr贸ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bgbgfbfb
A u nas jest odwrotnie, to my w rodzinie jeste艣my najbiedniejsi, akurat tak si臋 z艂ozy艂o 偶e moja rodzina i rodzina mego m臋偶a na dochody nie narzekaj膮. I naprawde tyle dostali艣my, a je艣li k艂ami臋 to niech mnie opryszczy i w艂osy wypadn膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ,dldkdsdjkdksdjkjdksjkd
Mo偶e nie ma艂o, ale du偶o te偶 nie. Wychodzi 艣rednio 370z艂 od pary. Czasem chrzestni daj膮 2, 3 tys. tak偶e bez rewelacji. Ale czy to wa偶ne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zeen
znam kogo艣 kto mysli ile wynios膮 koszta rozwodu o orzekaniu o winie ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bez kopert od rodzicow
EE ale nie wliczajcie w to rodzic贸w. Nam rodzice dali moi 7 tysi臋cy te艣ciowie 8 tysi臋cy a od go艣ci 15 tysi臋cy co razem daje 3o tysi臋cy!! I jak powiem, 偶e ja na wesele od 84 os贸b dosta艂am 30 tysi臋cy to te偶 ka偶dy b臋dzie w szoku. Wiadomo, 偶e rodzice wyprawiaj膮 wesele, a jak nie to daj膮 du偶o wi臋ksze koperty ni偶 go艣cie st膮d taka wielka suma. Nam rodzice w艂a艣nie dali sporo w koperty. Ale uwa偶am, 偶e tej sumy nie powinno si臋 uwzgl臋dnia膰. Tak偶e my od 84 os贸b,albo 80 bo bez rodzic贸w dostali艣my 15 tysi臋cy i to jest miarodajna kwota:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bgbgfbfb
Ja nie wiem czy ktokolwiek tu wlicza艂 koperty od rodzic贸w, my na pewno nie. zreszt膮 nam rodzice zasponsorowali wesele

Udost臋pnij ten post

Pani Smakowita, napisa艂a, 偶e od samych roodzic贸w b臋dzie mie膰 lub mia艂a 17 tysi臋cy. I og贸lnie mnie si臋 wydaje, 偶e gdy kto艣 otrzymuje przy ilo艣ci os贸b poni偶ej setki (60-90) powy偶ej 30 tysi臋cy to raczej na pewno maczali w tym palce rodzice z hojno艣ci膮. Tak jak u nas. Bo bez rodzic贸w nigdy nie przekroczyliby艣my na pewno 30stki, a na pewno i 20stki. Dlatego wydaje mi si臋, 偶e ludzie pisz膮cy nawet o 36 tysi膮cach przy takich ma艂ych weselach to raczej ma艂o realne by to by艂y koperty po prostu od go艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 internetowy poeta
Jaki jest sens zapraszania rodizny z ktory sie widuje raz na 30 lat? Jaki sens wydawania kasy na impreze jak i tak to sie nie zwroci? Wytlumaczcie mi jaki jest sens?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 internetowy poeta
Doadtkowo nie wiem jak wy ale u mnie np rodzina wcale nie jest bogata. Wiem ze tkaie wydarzeni nadwyrezylo by budzet. nie lepiej za te wydane na wesele 40 tys zlotych wplacic i miec mniejszy kredyt na mieszkanie ? Gdzie sens gdzie logika .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u nas:
My na swoich weselu otrzymali艣my 19 kopert. Reszta to by艂y prezenty. I uzbiera艂o si臋 11 tysi臋cy. Na weselu by艂y najbli偶sza rodzina i 艣rednio dawali nam po 500-800 z艂. Chrzestnych na weselu nie mieli艣my, rodzice zap艂acili za restauracj臋 tak偶e te偶 nic nam nie dawali ju偶 wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bgbgfbfb
Dlatego wydaje mi si臋, 偶e ludzie pisz膮cy nawet o 36 tysi膮cach przy takich ma艂ych weselach to raczej ma艂o realne by to by艂y koperty po prostu od go艣ci. xxx czmeu nikt nie wierzy?? pisz臋 prawd臋. to by艂y same koperty od go艣ci, wliczaj膮c rodze艅stwo i dziadk贸w, ale bez rodzic贸w. BY艂o 90 osob i zebrali艣my 36 tys z艂. Przysi臋gam na moje 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bgbgfbfb
a zreszt膮 od rodzic贸w nic nie dostali艣my bo rodzice p艂acili nam za wesele

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marokanka88
My mieli艣my 56 os贸b i dostali艣my tak jak wcze艣niej ju偶 pisa艂am 18 tysi臋cy. Moi rodzice zrobili nam wesele, a ojciec m臋偶a da艂 nam 20 tysi臋cy .

Udost臋pnij ten post

bgbgfbfb - Skoro tak piszesz to zapewne tak by艂o, mieli艣cie zatem go艣ci z mega gestem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My dostalismy 2 miliony

Udost臋pnij ten post