Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theorema

FACECI Z MAŁYMI PENISAMI SA DO KITU!

Polecane posty

Gość theorema

czy ktoras z kobiet umie sie przyznac do tego ze maly penis to porazka?jak facet ma malego to zakochana kobieta pociesza go jak moze"to nie wazne ..nie liczy sie wielkosc"- a to bzdura bo i tak mysli sobie swoje :)tylko przyznac sie nie umie,nie tak jest?

Gość mam duzego.....
...... a jak kobieta jest idiotka to sie przyzna do tego....... przyznasz sie?????

Gość kolooos
cos w tym jest. Z kumplami komentujemy wyglad kobiet a na zywo nawet kolezance klamiemy ze ladnie wyglada, jej biust wcale nie jest za malo a w sam raz, ma super figure itd. Szczerze to nie powiedzialem kobiecie o jej wadach typu maly biust, zbyt obwisly, mala pupa, za duza itd. a w wielu kwestiach potrafie je skrytykowac i czesto to robie;p dlatego nie dziwcie sie ze kobiety postepuja podobnie i wam wmawiaja ze wszystko ok z Twoim penisem;p Ja wiem ze milosc moze wiele brakow wybaczyc ale do pewnego stopnia ale tez nalezy pamietac ze kobiety nie sa z facetami ktorych kochaja ale z tymi co sie starali i za bardzo nie byli odpychajacy. faceci znowu wybieraja kobiete jako kolejna zabawke ktora sie mozna pochwalic. Rzadko sie zdarza pprawdziwa milosc ze jedna i druga strona kocha. Zazwyczaj jeden partner kocha a druga polowka probuje miloscia partnera rozpalic w sobie tez takie uczucie badz czerpie korzysci czy to materialne czy wizerunkowe z takiego ukladu. Narka

Gość theorema
a najlepsze jest to ze ja prwade pisze...malo kto sie z tym zgadza...przewaznie cnotliwe Zuzanny krytykuja apotem pokazuje rogi:)taka prawda i nic nie mozemy zrobic.z biegiem lat maly penis pozostaje maly podczas gdzy pochwa sie rozciaga...ale prawdy nikt nie powie :"P:P

Gość theorema
jest jeden powazny problem..zaklamanie polskiego spoleczenstwa..nie tylko w kwestiach sexu ale i wielu innych :p

Gość theorema
to koze tak bez czarnego nicka wypowiemy sie na ten temat :P:P???kto mi racje przyzna?

Gość theorema
no jasne :P i nastepny z malym..wiadomo :P:P

Gość trampki kolorowe
male wacki sa do kitu

Gość theorema
jak panienka steka to juz jest ok i ma orgazm..a dla was frajerzy to pewnik a ona steka zeby wam zrobic przyjemnosc a wy i tak zadowoleniz siebie hahah ale kto sie do tego przyzna??:P

Gość trampki kolorowe
male fiutki sa za male i za malo zwinne

Gość theorema
a poza tym panie Pan Bear 56 lat 23 cm penis,moze masz kase co?bo jak nie masz ani kutasa ani kasy to marne szanse :P:P

Gość GretaBarboo
to jest święta prawda

Gość theorema
a wiesz co ci powiem?moja kolezanka wyszla za maz za Holendra..i zeby go nie urazic wmawiala mu ze jest cudowny w lozku...bo go kochala...ale przez 17 lat udawala orgazm :P..wolala zabawiac sie z prysznicem niz z mezem..nawet mu imie nadala:P...a czemu?bo od poczatku udawala..i wiekszosc kobiet tak robi :P:P

Tak robią tylko te - mówiąc delikatnie - nie za bardzo mądre. Myślę, że każdy mężczyzna chce mieć poczucie, że zadowolił partnerkę. Zwiększa się wówczas jego ego. To jest po prostu kłamstwo, które utwierdza go w przekonaniu, że jest doskonały. I koło się zamyka - bo bardziej się nie stara.

Gość theorema
ty bear dupek jestes :P i jakbys mial te 23 cm to bys tu nie siedzial :P..no chyba ze ci nie staje...gowno wiesz i w dupie byles niedzwiedziu :P:Pa na kobietach sie nie znasz wiec milcz.

Gość theorema
wiesz z czym mi sie Pan bear kojarzy?z woelkim cielskiem i malym penisem :P:Pproste :P

spokój dziewczyny 😴 o co chodzi? rozwieję wasze wątpliwości

chodzi o to ze wiele kobiet udaje ..a maly penis to wielkie kompleksy i zero meskosci...nie tak?

oj kretynie..zal mi ciebie:)widac jak mas zte 23 cm...chyba wsnach.nie nadajesz sie zeby ci Czesc powiedziec a co dopiero do czegos innego,,króciaku :P:P

ja tylko mowie jak jest a jak to dla ciebie jet to niepojete to popytaj kobiet..te normalne i niezaklamane powiedza :P

Gość wydatny wacek
jak nie wacka to arbuza:classic_cool:

Gość goń sie
ranya przestań się wymądrzać prostaczko:O

ale o co wam chodzi? :D macie kompleksy na punkcie waszych gigantycznych wymiarów? :D

sluchaj no kretynie,kim ty jestes zeby wyzywac mnie od tanich dziwek?tacy faceci nie czyszcza mi nawet butow...zenada..prostak,cham i debil z malutkim kutaskeim..ot i cala prawda :)

a jak masz 56 lat to baw wnuki a nie o sexie gadaj..bo w tym wieku raczej do nieczego sie nie nadajesz :P:Pzaloze sie :P