Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaglatkooo

jest tu facet ktory ma KOCHANKE-mam pytania???

Polecane posty

Gość jaglatkooo

1.od kiedy i dlaczego zdradzasz zoen? 2.co czujesz do kochanki a co ona do ciebie? 3.jak dlugo masz zamiar to ciagnac? 4.dlaczego nie zostawisz zony i nie bedziesz z kochanka w normlanym zwiazku?

Gość mohamik
1 od 5-7lat, 2 do aktualnej- w sumie nic, chodzi tylko o seks, mysle,ze z jej strony to samo. nie wiem, nigdy nie rozmawialmy o uczuciach. 3dopoki moge 4 zona jest fajna kobieta choc w sprawach lozkowych jednym slowem jest slaba . jestem za stary zeby zmeinaic cale moje zycie tylko ze wzgledu na slaby seks.

Gość jonekjonkakleks
1.od kiedy i dlaczego zdradzasz zonę?-4 lata 2.co czujesz do kochanki a co ona do ciebie?-stwierdziliśmy ,że się kochamy,ale widzę,że chyba tylko ja ją 3.jak dlugo masz zamiar to ciagnac?ile się da,aż powie,czy jestem tym jedynym,czy nie,gdy pytam,mówi,że tak,ale słowa.... 4.dlaczego nie zostawisz zony i nie bedziesz z kochanka w normlanym zwiazku?chciałbym,ale kochanka jest w trakcie rozwodu i nie możemy się ujawniać

Gość jaglatkoo
dziekuje i czekam na wiecej.

Gość JAck42
1. obecnie drugi rok, kochanka jest młoda , ma 21 lat, energiczną i daje mi więcej życia 2.ja ją kocham, ona jest młoda, może spotyka się z kimś, ma ostatnio mnie czasu, niby mówi że kocha, ale czy 21 latka może kochać faceta starszego o 21 lat 3.chciałbym aby była zawsze, lecz wiem, że jest młoda i będzie chciała ułożyć sobie życie 4. nie odchodzę, bo ten związek nie ma szans, mój syn jest starszy od niej o rok, ja jestem młodszy od jej ojca o 2 lata, nikt tego nie zaakceptuję, a ona w każdej chwili może znaleźć sobie młodego faceta, jest bardzo ładna, młoda i ma mnóstwo kolegów na uczelni

Gość znajomy mojego kolegi
to nie on mnie: 1 od 6 miesiecy bo zona stracila ochote na seks 2 ona chyba sie zakochuje/zakochala ,a on chyba jest nia na tym etapie w jakis sposob zafascynowany 3 nie wiem 4 nie wiem- z przywiazania? on twierdzi ze zone kocha.

Gość Gtgtgttgg
Zaden nie siedzi z zona z wygody?Wierzyc mi sie nie chce, albo ze strachu co dzieci powiedza?

Gość rasoso
1. Od roku 2. Myślę, że jesteśmy sobą mocno zauroczeni 3. Ile się da. 4. Myślę, że kochanka by mnie na stałe nie chciała, mam żonę i dziecko, a ona jest młoda piękna, bez celulitów na pośladkach i może mieć każdego

Gość prosze o wiecej
iupupu

Gość prosze o wiecej
..................

Gość prosze o wiecej
podnosze temat

Gość jakubbb
po kolei 1. 8 lat, ona, nie wiem, chociaż mówi, że kocha. 2. Ja znajduję odprężenie, zapominam choć na chwile o obowiązkach, to jest coś w rodzaju sjesty. 3.Nie wiem, ale w najbliższym czasie nie mam zamiaru tego zakończyć 4. Tak jest lepiej, wygodniej dla obu stron, rozmawialiśmy o tym. Z żoną łączą mnie tylko dzieci. Mógłbym nawet zostawić żonę[ona doskonale wie, że mam romans, mnie nigdy o to nie zapytała jednak].Właściwie mógłbym ją zostawić, ale to ona powinna się wynieść. Żonę ze swojego domu mogę wyrzucić, dzieci nie.. Kochance też nie zależy na formalnym związku. A mnie też to pasuje.

Gość a gdy by tak
wydarzylię coś w Waszym życiu i nie mogli byście do niej zadzwonić, dać znać

Gość a gdy by tak
co wtedy?

Gość I love Kiki D
Miałam nie robić off topu, ale jak przeczytałam wasze odpowiedzi (specjalnie z małej litery) to muszę napisać: GARDZĘ takimi jak wy! Kochanka bez cellulitu, , kochanka by mnie na stałe nie chciała. Pewnie! NAjlepiej mieć darmową służącą w domu i idealną kochankę! Ludzie, zastanówcie się, macie troche szacunku do żony? Dajcie jej szansę na poznanie fajnego faceta, a sami wprowadźcie się do kochanki. Podejrzewam że po kilku miesiącach nagle dostanie cellulitu i nie będzie tak pociągająca jak żona, która codziennie ma mase obowiązków bo wszystko zwaliliście na jej głowe

Ja z żoną jestem już od 10 lat (w małżeństwie 4 lata) i przez myśl mi nie przeszło, żebym mógł ją zdradzić. Nie mam zupełnie takiej potrzeby, bo żona daje mi wszystko czego potrzebuję. Tak więc panowie, nie wiem czy wam współczuć, czy was krytykować. W każdym razie przerąbane takie życie.

Gość erwersersersersr
przerabane to jest zycie ich żon.

Wiesz, wina leży zapewne po obu stronach. Moim zdaniem ogólnie przerąbane jest w życiu, gdy ucieka się do zdrady. To nie jest nic dobrego.

może i życie ich żon jest przerąbane , ale niektóre z nich nie mogą wystawić mężowi paczek przed drzwi ponieważ całe życie są na mężowskim utrzymaniu i rozwód znacznie obniżyłby im poziom życia

Gość no nie wiem...................
jak facet siedzi dwa dni u kochanki a żona nawet nie zapyta gdzie był to chyba nie bardzo chce wiedzieć a nawet na rękę jej jego długie wypady.

Gość heloiza999
żony bardziej kochaą dzieci od mężów, więc nawet uwagi nie zwrócą jak facet uwagę skupia na czym innym., zreszta zawsze pocieszenie znajdą w osobie dziecka, więc im troche bimba w razie czegfo. zdrada licealna, na etapie zakochania to większy dramat niż w małżeństwie z dzieckiem. w sumie czasem się wam nie dziwię. uważam, że rodzina, w której się faowryzuje nie jest rodziną. i takie małżeństwa są fikcyjne

Gość heloiza, czytalam juz setki
twoich wypowiedzi, wnioskuję ze naprawde nienawidzisz dzieci, a facetów wręcz ubóstwiasz i uważasz że mogą z żoną robić co chcą a ona musi być jak niewolnica.może ty sama jesteś facetem i boisz się że nie będziesz punktem głównym w czyimś życiu?

Gość arturros
1.od 3 miesięcy, znamy się dużo dłużej 2.kochamy się 3.do końca ,aż się wyda 4.ja chcę ale kochanka boi się odrzucenia otoczenia że jest winna rozpadu małżenstwa

Gość gość
Piszcie dalej...

Gość gość
jaglatkooo 2013.04.17 1.od kiedy i dlaczego zdradzasz zoen? - od 1,5 roku, za wcześnie się ożeniłem (ona nalegała). Szukam prawdziwej miłości. 2.co czujesz do kochanki a co ona do ciebie? - zależy mi na niej, ale nie wiem czy ją kocham, żony nie kocham. 3.jak dlugo masz zamiar to ciagnac? - aż zdecyduję czy ją kocham. 4.dlaczego nie zostawisz zony i nie bedziesz z kochanka w normlanym zwiazku? - Jeśli dojdę do wniosku że to miłość, to na pewno ją zostawię. Na razie czekam, bo mam z nią dziecko, zależy mi na dziecku.

Gość gość
No dalej piszcie...:)

Gość gość
1.od kiedy i dlaczego zdradzasz zoen? Nie mam zony. Mozna miec kochanke nie majac zony :D 2.co czujesz do kochanki a co ona do ciebie? Nie mam pojecia. 3.jak dlugo masz zamiar to ciagnac? Tez nie mam pojecia. 4.dlaczego nie zostawisz zony i nie bedziesz z kochanka w normlanym zwiazku? Zastanowie sie

Gość mataczczzz
jaglatkooo 2013.04.17 1.od kiedy i dlaczego zdradzasz zoen? 2.co czujesz do kochanki a co ona do ciebie? 3.jak dlugo masz zamiar to ciagnac? 4.dlaczego nie zostawisz zony i nie bedziesz z kochanka w normlanym zwiazku? x od 12 lat , bo stała sie marudną , zmierzłą , aseksualną kobietą bez fantazji frywolnosci itd. kocham ją ona mnie do smierci albo az mnie ona zostawi jest o 20 lat młodsza po co zostawiać zonę ? co znaczy normalnosć ! mieszkam z kochanką i mieszkam z zoną - dwa osobne mieszkania ....

Gość gość
I love Kiki D 2013.04.19 codziennie ma mase obowiązków bo wszystko zwaliliście na jej głowe x taaaa napisała co wiedziała ! bredzisz i tyle ! oceniasz wszystkoch na przykładzie jednego czy drugiego ,a to błąd ! moja zona od dawna nie robi np zakupów - za wiele wydawała i marudziła , ze to takie trudne i zakupy ciezkie , wiec ja to robie juz od niemal 20 lat , dwa ... obiady też ja gotuje w wiekszosci przypadków tez z tych samych powodów , nie chce słuchac marudzenia , ze sie narobiła ! w dodatku ja pracuje w sumie na 3 etatach jak by ! w innym temacie to opisywałem ! wiec nie pisz słonko ze coś wiesz , bo nie wiesz nic ,a jak juz o o konkretnym przypadku a nie o wszystkich facetach. DZIECI dzieci wychowywała wiecej ma mama jak tesciowa !! wiec gdzie te obowiązki ?