Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pojecia co zrobic

ide na wesele z kolega i...

Polecane posty

w maju ide z kolega na wesele znajomych. ja wkladam kase do kopert, on sie nie dorzuca. podpisac go na telegramie slubnym w ktorym beda pieniadze? ja mysle,ze nie bo to wyjdzie jednoznacznie,ze prezent jest od nas a nie od niego. a moze on sie tez powinien dolozyc? ps. on nie zna tych moich znajomych dziekuje za odpowiedzi paulina

Gość ivvvvvvvvvvvvvvvvvv
Nie wpisuj go, a kolega niech kupi jakieś kwiaty... A to Twój chłopak? Rozumiem, że nie. Więc po co go bierzesz na wesele do ludzi, których on kompletnie nie zna?

Gość ahjgsjhasgfdhjsagd
a dlaczego on ma się dokladac? zaprosiłąs go jako osobe tow. do twoich znajomych. ty powinnas zapłącić za was oboje i was oboje popisac na kartce. i co z tego ze on sie nie sklada. to chyba jasne. nie masz za grosz wyczucia i kultury ze o to pytasz??

Gość mamusia24latek
wydaje mi się ze on nie powinien się dorzucać to do twojej rodziny idziecie jedynie rzeczywiście powinien kupić kwiaty jakieś a musisz podpisywac kopertę?

nie idziemy do rodziny tylko do znajomych i to moich znajomych bo on ich nie zna. i to tylko kolega, nic innego w gre nie wchodzi. dobrze, to do kopert wkladam ja tylko pytam,bo nie mam doswiadczenia ale podpisac go serio? jak to bedzie wygladac? paulina xxxxx z adamem?