Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosh1989

Czy robi sobie któraś z Was Body wrapping w domu?

Polecane posty

nawet nie wiedziałam że to się tak nazywa:)ja używam eveline wszelkie rozgrzewające balsamy, przed tym masaż szczotką pod prysznicem

ja kiedyś robiłam z kawy,ale nie pamiętam co jeszcze trzeba było tam dodać i wcześniej (dzień) peeling z kawy,jak znacie jakieś "przepisy" to dajcie i nazwy gotowych produktów.

ja peeling robię z kawy z dodatkiem żelu pod prysznic. Jako maskę kawa plus balsam do ciała.można dodać kilka kropel witaminy a albo e , ja nawet jak nie miałam to maść dawałam z witaminą a. oczywiście mało:)

Ja dzisiaj muszę Wam coś napiosać, żeby nie było to skopiuje to na wszystkie tematy , gdzie się udzielam bo za dużo pisanie:P Otóż jak moja psiapsiółka to przeczytała to stwierdziła" trzeba Cię zdiagnozować czy Ty masz ok z głową" To było tak: wstałam rano, toaleta. Kawa dl;a mnie i męża nastawiłam śniadanko( płatki owsiane, chili, cynamon no itd) wypiliśmy kawkę, trochę śniadania(węgle przed weiderem). Mąż poszedł a ja do weidera, dwie serie i sobie przypomniałam że wczoraj kupiłam sobie balsam do ciała, inny niż zawsze bo tańszy, perfecta wyszczuplający, z efektem rozgrzewania. Do trzeciej serii dałam trochę na brzuch plus folia i ćwiczę. Oczywiście weider się zawieszał jak windows( na tel oglądam i ćwiczę) więc w międzyczasie podnoszenia bioder robię. No myślę czas na wannę i peeling z fusów kawowych. Wchodzę do wanny zdejmuję tą folię z brzucha i patrzę a brzuch lekko różowy, myślę folia i ćwiczenia i czerwona skóra. I nagle MATKO ŚWIĘTA UMIERAM!!!!! w zetknięciu z wodą normalnie brzuch zaczął mi się palić!!! taki ból że szał!!! Mega zaskoczenie bo jak ćwiczyłam nie czułam jakoś specjalnie żeby piekło. No trudno wytrzymałam, peeling z kawy zrobiony. Ostry ręcznik i wycieranie. Myślę o to jak to taki szok to dziś zaatakuję brzuch ze zdwojoną siłą:P wzięłam balsam, masażer, pomęczyłam brzuch . W folię a na to.... majtki wyszczuplające, ciut za luźnawe już ale się nadają jeszcze:) na to spodnie i do pr5acy:) i teraz siedzę sobie oto i umieram?:p