Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalgagaga

Nowa Zelandia zalegalizowała wczoraj homo małżeństwa

Polecane posty

Gość tralalalgagaga

za tydzień Francja

A w Niemczech zoofile tez domagaja sie swoich "praw", a w Holandii pedofile twierdza, ze sa dyskryminowani.

Gość Rzeszowianin
Ja się pytam dlaczego w takim razie ja i moja koza nie możemy wejść w związek partnerski :D A poważnie to zboczenie i wszelkie lobby zboczeńców powinno się tępić w zarodku.Zakaz pedałowania!!!

Gość dffdffggfgg
oczywiscie ze zboczenie. odbyt natura stworzyla do wydalania a nie do kopulowania...

Gość to tylko
W Polsce też zaczyna działać silne lobby homo aby zalegalizować takie związki.

Gość tralalalgagaga
Urugwaj Zapomnialam o tym kraju. Dla tych co nie wiedzą to kraj obok Argantyny, w ktorej tez są legalne od 2010 r. Co ciekawe ponad 80 % Argentynczykow je popiera !! a to kraj rzekomo katolicki :D W Irlandii będzie referendum, 79% jest ZA/ Rzeszowianin - Polska B nadal trzyma sie Jarosława :classic_cool: CEB53T - nic, tylko informuje Was bo o tym w polskich mediach raczej nikt nie wspomina. O islamie w ogole sie nie mowi, o bardzo wielu rzeczach :) to tylko - Związki są legalne i zawsze były w Polszy, jedynie za czasów Hitlera a potem komunistów nie. Małzenstwa osob tej samej płci nie są legalne. Czytaj ze zrozumieniem

Oczywiscie, ze malzenstwa osob tej samej plci nie sa legalne, dlaczego mialyby byc? Malzenstwo czlowieka z koza tez nie jest legalne na przyklad i co z tego?

Gość ykyhilghl
brakuje jeszcze offermy w tym topiku, zaraz by nawijał o komuchach i palikociarni, zjeb jebany :D

Gość Rzeszowianin
ZAKAZ PEDAŁOWANIA!!!