Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadine22

Fetyszyzm stóp

Polecane posty

Witam serdecznie. Mój chłopak jest fetyszystą stóp, akceptuje to i nie mam z tym żadnych problemów lub oporów. Kocham go i chce sprawiać mu przyjemność, lecz on od jakiegoś czasu chce żebym sama wymyślała jakieś nowe rzeczy. Kompletnie nić nie przychodzi mi go do głowy. Zabierając go na spacer nie wystarczy mu już tylko całowanie, stópek, wąchanie czy lizanie. Przechodziliśmy już przez pieszczenie członka nóżkami, znoszone buki i skarpetki, malowanie paznokcie na twarzy czy też różne wymyślne masaże z całowaniem i ssaniem. Pomóżcie, macie może jakieś doświadczenie w tym temacie. Proszę o pomoc i o poważne odpowiedzi.

Gość możesz np
zrobić mu masaż pleców stopami chodząc po nim :)

Gość lukaswojc@vp.pl
Mmmmmm... ale fajnie ma ten Twój facet... przykłady które wymieniłaś powodują u mnie podniecenie i przyspieszony puls... a w pewnych miejscach czuję pulsowanie i nabrzmiewanie... ;-) ... Chciałym pogadać o tych klimatach i jeślu chcesz to proszę odezwij się na maila ;-)

Gość njpcjnebika3aj4ndajg
Pewnie chce abys go zdominowala. Ci od stopek tak zazwyczaj maja.

Nie wspomnę że temat BDSM również nie jest nam obcy, ponieważ lubię dominować w związku i nie tylko ;)

Gość a może??
jest jakaś miła, ładna Lady która szuka takiego do stałego związku??

nadine: jesteś dzisiaj? Mogłabyś napisać jakie rzeczy z klimatów bdsm lubi Twój chłopak. Bo rozumiem, że to Ty go lubisz zdominować...

Gość fetyszysta wawa
jestem z wawy mam 19 lat i chętnie, wyliże stópki pani w wiek 16-35lat oczywiście nic za darmo:):))

Gość Carmelkowy
Świetny topic . A może znajdę tutaj Przemyślankę chętną na spotkanie i może też zabawy stópkowe ?