Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to wygląda.....

Ślub z brzuchem...

Polecane posty

Gość jak to wygląda.....

lepiej teraz, bo jestem w ciąży czy wstrzymać się i wziąć później? I jak to jest z cywilnym, bo tylko taki będziemy brać. Normalnie może być wesele? Czy lepiej przyjęcie dla najbliższych? Niestety na Kościelny jeszcze sobie poczekam.

Gość ooo.kurvv
Cywilny bym wzięła z brzuchem. Kościelny nie bardzo :P

Gość jak to wygląda.....
Kościelny to i tak będzie za 2 - 3 lata

ja bym wzieła po urodzeniu i po karmieniu, ani sie nie napijesz ani nic, a wiadomo jk to z imprezami, bedziesz musiala uwazac na płód, a jeszcze jak gdzies uderzysz

Ślub z brzuchem to tylko koleżanko pogratulować!!! Najpierw jest ślub a później dziecko!!! Wydajesz o sobie tylko opinie i nic więcej.

Gość mefitkaaaaa
vcywilny mozesz wziac.koscielny z brzuchem to mega obciach!!

Gość jak to wygląda.....
Kotka33 - daruj te zbędną ocenę No tak. Też myślę o ślubie raczej po tym jak urodzę. Chciałam zrobić trochę większą imprezę, bo mam bardzo dużo osób na których zależy mi aby były w tym dniu ze mną.

Gość jak to wygląda.....
kościelny będzie za 2-3 lata :)

Gość kobieta niebieskooka
A bardzo widoczny masz już brzuch? Jak to początki, to cywilny bym brała w ciąży, ale jak już np. 6 m-c lub dalej to poczekalabym i wzięła gdzies tak z pół roku po porodzie.

Ja cię moja droga nie oceniam. To ludzie cię ocenią kiedy pod welonem już nie będziesz dziewicą to po co biała sukienka jak z bielą i czystością będzie miała mało wspólnego. Wstyd i jeszcze raz wstyd

Gość laska na całego
Kotka33 - Ty musisz być projektem, a jak nie to powodzenia w życiu dewotko 🖐️ To 12 tydzień ciąży, nic nie widać, ale zanim się za wszystko zabierzemy, to pewnie już będzie widać. Nie wiem, jakoś bezpieczniej czułabym się biorąc ślub po urodzeniu maluszka.

oczywiscie ze mozez brac cywilny i wesele po nim tez. wszystko zalezy od ciebie jak sie czujesz w ciazy i czy ciaza bardzo zaawansowana. ale nie musisz robic tradycyjnego wesela tylko impreze wieksza.

Gość a czy musice brac wesele
sam slub koscielny nie wystaczy a jak dobrze pokombinujecie to za darmo dostaniecie slub koscielny bez wesela i nie trzeba bedzie brac cywilnego