Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mixx poskaa

Co to za żywność dla dzieci z HOLLE ????? kupujecie ??

Polecane posty

Gość mixx poskaa

Tak sie zastanawiam... przeciez bez sensu sprowadzać,jak u nas jest bobovita czy nestle

Gość sdhsj
bosze, widzisz i nie grzmisz :D

Gość moja byla tesciowa
Nie warto. Jak to mawiala moja byla tesciowa "welna, bawelna, byle kicha pelna" albo "hazar nie hazar, byle sie nazarl". Ona na pewno kupowalaby produkty Bobovity.

Gość ewee
Żywność Holle nie porównuje się do bobovity itp. To odżywki wyższej półki. Nie mieszkam w Pl więc nie wiem czy jest w sklepach dostępna w kraju . Ja kupuję ją w sklepie Bio.

Gość ewee
Kupisz Hipp i masz tą samą jakość a Hippa nie trzeba sprowadzać , prawda?

Gość Ja też kupuję holle
kaszkę mleczną od 6 miesiąca. Bardzo dobre noi nie ma co ukrywać są zdrowsze niż bobovita. Autorko radzę poczytać na necie i porównać produkty, pan google zaprasza ;)

Gość moja byla tesciowa
Hipp to takie samo badziewie jak bobovita i nestle.

Gość Ja mam znajomych, którzy
Ten temat ewidentnie zalatuje kryptoreklamą i zwróceniem uwagi na markę. :/ Marka zła nie jest, ale nie lubię takich tematów. Tym bardziej, że nie jest jedyna, bo Hipp Bio, Beech Nut, Babydream Bio, Alnatura i pewnie wiele innych są podobnie dobre. Bez przesady z tych Holle.

Gość Ja mam znajomych, którzy
z tym *

Gość firma krzak,to za ile chcialas
czasem kupowałam.sa fajne kaszki bezcukrowe,bezmleczne i inne cuda.słoiki bio tez sie zdarzały.

Ja innych kaszek nie kupuje, bo nie zawierają cukru, aromatów i można je robić z mlekiem lub bez. co do hippów, to w polsce chyba lepszych słoiczków nie ma.

Gość Niektóre dzieci
Ktoś tu porównał Hipp z bobovitą? Widać nie wszyscy siedzą w temacie jak należy ;)

Gość mixx poskaa
Nie,to nie jakaś kryptoreklama niestety:) Poprostu zwróciłam uwage na tą firme w jednym poście,aczkolwiek bała bym się kupować w NECIE kaszek od niewiadomo kogo i podawać dziecku..:/ Słyszałam,ze PL kaszki mają wiecej (lub tylko one) CuKIER ale co mam zrobić?? Przecież nie pojade do niemiec po holle :/ Zastanawiałam się nad tymi z Rossmana-te typowo rossmanowskie-ale to tez jak "dady z biedronki" albo i gorzej,bo jakaś swoja marka :/

Gość joool,ll
Holle to nie jest jakieś niewiadomo co, to uznana marka z certyfikatami!!!

Gość joool,ll
Holle to jest szwajcarka firma a nie niemiecka...lepiej trujcie dzieciaki bobovitą, bo macie paranoję i nie kupicie w necie, w sklepach też jest Holle, tylko w wybranych.

Gość mamamamaminili
Kaszki nestle zdrowy brzuszek sa tez bez dodatku cukru.

Gość głupi temat; autorka
pisze pod dwoma nickami, zadaje idiotyczne pytania i potem sama sobie odpowiada udając, że to ktoś inny. :o nie tedy droga kochana

Gość cwir swir
holle kupuje przez internet, rozne rodzaje i najtaniej mi wychodzi. kaszkii i deserki sa drozsze niz przecietnie ae tak to jest niestety jak sie chce kupowac naprawde porzadne ekologiczne produkty...

Gość delonna
teraz Holle to juz standard, w sensie że nikogo nie dziwi żywność ekologiczna dla dzieci. i dobrze, bo dla maluchów wszystko powinno byc dwa razy bardziej delikatne, dwa razy częściej badane i dwa razy dokładniej dobierane. nie wyobrażam sobie podać dziecku kaszy z cukrem albo słoika warzywnego z zawartoscia, która rosła nie wiadomo gdzie...