Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mu dolega

Co dolega temu wózkowi?

Polecane posty

Gość violka fasolka)(
jeszcze nie wiadomo za ile pojdzie bo to licytacja....

Gość firma krzak,to za ile chcialas
taki kupic.

Gość Ja mam znajomych, którzy
Nic mu nie dolega poza tym że jest 100% rasowym Chińczykiem. Tzn. nie tylko ma chińskie stelaż (jak większość na Allegro), ale i tkaniny, a ceny wózków tej jakości kształtują się właśnie od 500 wzwyż. Nie znaczy to absolutnie, że jest zły i że ci się popsuje, bo 80% stelaży na Allegro jest chińskich i jakoś sobie je klienci chwalą. Tapicerka co najwyżej może nie przepuszczać powietrza i może się letnie dziecko trochę pocić, no i tworzywa i tkaniny mogą być lekko toksyczne (ale na pocieszenie powiem ci, że większość nawet droższych wózków jest z toksycznych elementów). Jak chcesz to go śmiało kup. Na pewno niewiele tracisz, niż byś wydała na taki za 1000 zł albo 1500 zł.

Gość nawet nie zauważylam ze to
licytacja no ale tu proszę coneco za niecale 800 zl http://allegro.pl/woz-coneco-toledo-z-fotelikiem-pomarancz-wyprzedaz-i3179561906.html Pelno jest takich wozków do 1000 zł. Ja jeszcze nie kupuje bo mam sporo czasu a moze za kilka miesięcy będa jeszcze tańsze i większy wybór ale sobie oglądam bo już dawno nie jestem w temacie wózków, choć ten coneco to pamietam ze wlaśnie go oglądalam jak szukalam jakiegoś dla pierwszego dziecka.

Gość cccccccccccccccccccccccccccc:)
Super wozek i naprawde bardzo tani i te fajne kolorki. Ja za swoj dalam 2tys. no ale ja nie mieszkam w pl i moze z tad ta cena.