Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 blondynka na tropie tajemnic

szukam kolegi po 30stce

Polecane posty

Tak po prostu. Do pogadania. Nie szukam mi艂o艣ci bo jestem w zwi膮zku, w przyja藕艅 ju偶 nie wierz臋 tak偶e przyjaciela te偶 nie szukam. Chcia艂abym pogada膰 z jakim艣 facetem, najlepiej po 30 stce a nawet kolo 40 stki.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 35 latek ;-))
O czym chcesz gada膰?

Udost臋pnij ten post

Dobre pytanie. Chcia艂abym po艣mia膰 si臋, pogada膰 o g艂upotach. Ostatnio mam mn贸stwo spraw na g艂owie, problem贸w i powoli siadam. Nie chc臋 swoimi sprawami zadr臋cza膰 ani znajomych ani obcych. Chc臋 cho膰 na chwil臋 zapomnie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 35 latek ;-))
No to chyba do tego jest ten osobnik, z kt贸rym jeste艣 zwi膮zana :P Co to za zwi膮zek, w kt贸rym nie ma komunikacji?

Udost臋pnij ten post

:) No widzisz, pisa艂am 偶e niekoniecznie chce mi si臋 rozmawia膰 o moich problemach. Ani nikogo nimi zadr臋cza膰 :) Chcesz si臋 pobawi膰 w psychologa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 35 latek ;-))
Za du偶o mam empatii i takie zabawy mog膮 si臋 藕le dla mnie sko艅czy膰 :P

Udost臋pnij ten post

Generalnie wszyscy znajomi wiedz膮 w jakiej sytuacji si臋 znajduj臋. Ostatnio staram si臋 ich unika膰, bo ju偶 mam do艣膰 t艂umaczenia, wyja艣niania. Nie odbieram telefon贸w, bo nie chc臋 o tym rozmawia膰. Brakuje mi takiej beztroski i koleg贸w z m艂odo艣ci. Gdy zabierali mnie gdzie艣 autem (tylko bez skojarze艅) i mogli艣my wyg艂upia膰 si臋 do rana :) A to nad jezioro a to na hu艣tawki, albo tylko posiedzie膰 razem i si臋 po艣mia膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bartolomeoo
a jakies zblizenia z kolega przewidujesz?;)

Udost臋pnij ten post

Praktycznie od 5 lat 偶yj臋 w stresie (z kr贸tkimi przerwami). Obecnie jest ze mn膮 藕le ale nadrabiam dobr膮 min膮 :) Jak chcesz pogada膰 to napisz co艣 o sobie.

Udost臋pnij ten post

Zbli偶enia? :) No i gratulacje! Tego mi brakowa艂o. W ko艅cu si臋 u艣miechn臋艂am :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 komu by si臋 chcia艂o kobieto
wys艂uchiwa膰 twoich litanii,,, psycholog bierze za takie co艣 100 za godzine i to na prowincji, w du偶ych miastach dwa razy tyle a ty szukasz kolgi kt贸rego b臋dziesz zara偶a膰 swoimi sprawami, najwy偶ej mo偶esz jakie艣 zboka przyci膮gn膮c takimi anonsami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bartolomeoo
ej blondi, to moze chociaq偶 pogramy w bierki? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 35 latek ;-))
Mam 35 lat, jestem kawalerem i nie mam 偶adnych problem贸w :) Nie chc臋 tego zmienia膰 wi臋c nie szukam 偶ony, guza, nikogo nie zaczepiam i unikam konflikt贸w z otoczeniem :P Jestem pozytywnie nastawiony do 偶ycia, niemal zawsze mam dobry humor i 艣wietnie si臋 czuj臋 sam ze sob膮 :)

Udost臋pnij ten post

Zale偶y co masz na my艣li. Je偶eli jaki艣 kolega mieszka blisko mnie, mog臋 potrzyma膰 za r臋k臋. Z natury jestem wierna. Tylko raz mi nie wysz艂o. Ale to by艂o dawno i nie prawda ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukampozyczkiiii
3 lata tkwilam w zwiazku, w ktorym nie moglam byc sob膮, nie moglam glosno powiedziec o tym co mnie dreczy, co we mnie siedzi, z czym sobie nie radze bo od razu slyszalam, ze zachowuje sie jak dziecko i powinnam miec jaja. rozmawialam tylko z przyjacielem, ktory dzis jest moim m臋偶em ;)

Udost臋pnij ten post

komu by si臋 chcia艂o... czytaj prosz臋 ze zrozumieniem! Nie chc臋 si臋 偶ali膰! Chc臋 pogada膰 o g艂upotach! 35latek ;) Zazdroszcz臋 nastawienia :) Chcia艂abym kiedy艣 powiedzie膰 ze nie mam problem贸w. 4 miesi膮ce temu z pewn膮 doz膮 nie艣mia艂o艣ci powiedzia艂am komu艣, 偶e w ko艅cu jestem szcz臋艣liwa... no i mam za swoje ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weetueypw
"Zbli偶enia? No i gratulacje! Tego mi brakowa艂o. W ko艅cu si臋 u艣miechn臋艂am" ------- jak ciebie takie teksty 艣miesz膮, to faktycznie musisz by膰 blondynk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elektronike艂e ausf. VIb
jak chcesz pogada膰 o wszystkim i o niczym to id藕 sobie na jaki艣 czat interia, wp czy inny

Udost臋pnij ten post

szukampo偶yczki 艣wietnie Ci si臋 u艂o偶y艂o. Takie dwie pol贸wki :) Ja mia艂am 3 takich gagatk贸w na dobre i z艂e. W swoim zwi膮zku jest mi dobrze (czasami :)) Ale nie zamierzam nic zmienia膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukampozyczkiiii
autorko mysle, ze ten nieudany zwi膮zek byl mi potrzebny po to, aby dojrzec, zrozumiec co jest w zyciu wazne. gdyby nie to sparzenie sie to prawdopodobnie nigdy nie docenilabym obecnego m臋偶a :) tez nie chcialam nic zmieniac, bylam gotowa dalej tkwic w tym chorym zwi膮zku ale w koncu to on odszedl bez slowa. po kilku latach napisal mi na naszej klasie, ze przeszkadzalo mu, ze nie mam "jaj".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sk膮d jeste艣 35-latku
?;)

Udost臋pnij ten post

weetueypw nie masz cz艂owieku swoich problem贸w?! tak, u艣miechn臋艂am si臋 gdy przeczyta艂am taki tekst. Mam do艣膰 powa偶nych spraw na g艂owie. Brakuje mi takiego pieprzenia o niczym. M贸j kolor w艂os贸w nie ma 偶adnego znaczenia. Nie uda ci si臋 mnie obrazi膰.

Udost臋pnij ten post

szukampozyczki Ciesz臋 si臋 偶e jeste艣 szcz臋艣liwa i 偶e odnalaz艂a艣 to czego szuka艂a艣. Ale naprawd臋 m贸j facet nie jest dla mnie problemem. Mam powa偶niejsze sprawy na g艂owie :) 35latku :) widz臋 zainteresowanie Twoj膮 osob膮 :) Ale偶 fajnie by by艂o gdyby艣 nie szukaj膮c, nie pragn膮c znalaz艂 :) hi hi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe ze chesz tylko
pogadac a szukasz faceta, kolezanka nie moze byc?

Udost臋pnij ten post

napisa艂am 偶e lepiej dogaduj臋 si臋 z facetami. Niestety nigdy tak si臋 na nikim nie zawiod艂am jak na moich dw贸ch "przyjaci贸艂kach". Aktualnie nikogo ju偶 nie odwa偶臋 si臋 nazwa膰 przyjacielem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 35 latek ;-))
Mieszkam w wojew贸dztwie lubelskim (Polska) ale internet i w skansenie europy mamy wi臋c to bez znaczenia ;)

Udost臋pnij ten post

35latku :) ja te偶 lubelskie. Pracuj臋 sobie w Lublinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 35 latek ;-))
Blondynka... czyli w艂adowa艂a艣 si臋 w powa偶ny zwi膮zek i boisz si臋 uciec? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tadzik Rydz
Na spontaniczne bara- bara nie jeste艣 czasem ch臋tna? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Tak, zwi膮zek jest powa偶ny. Nie, nie chc臋 uciec. M贸j 艣wiat nie zaczyna si臋 i nie ko艅czy na facecie. Moje najpowa偶niejsze problemy nie s膮 z nim zwi膮zane. Daj jaki艣 temat aby si臋 po艣mia膰. Czy tak bardzo chcesz dr膮偶y膰 temat moich smutk贸w? Nie chc臋 o tym pisa膰. Najch臋tniej wsiad艂abym w auto i pojecha艂a przed siebie. Ale nie mam tyle odwagi...

Udost臋pnij ten post