Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agagagaushad

reklamacja butów pomocy !!

Polecane posty

Gość agagagaushad

hej dziewczyny prosze doradźcie mi otóż chodzi o to że kupiłam buty mają 2 lata gwarancji troche w nich pochodzilam i oddałam na gwarancję bo odklejały się podeszwy, pochodziłam chwilę i znowu to samo + zrobiły się dziury w materiale, oddałam znowu i zaznaczyłam ze żądam zwrotu gotówki bo po co mi buty które cochwile się rozwalają, wczoraj byłam i okazało się ze reklamacje uznali i mam zwrot gotówki ale nie miałam przy sobie tej kartki, poszłam dzis z kartką a inna dziewucha mówi ze ona mi nie zwróci gotówki tylko może mi nowe buty sprowadzić, powidziałam jej że chce gotówke tak jak miało być a ona przy swoim dalej. poradzcie co zrobić teraz. jutro ide tam znowu, mam nadzieje że nie trafie na nią, ale jakby jednak to co powiedziec? isć do kierownika czy co ? plis pomóżcie !

Gość jarocin1987
a co to za sklep??? jedna osoba ci mówi co innego niż druga to znaczy że są nieprofesjonalni i tyle. ja bym obstawała przy swoim

Gość agagagaushad
sklep altero, teraz czytam na necie że oni właśnie tacy są co do reklamacji , ale bede walczyć o swoje, nie bedą z klienta debila robic, nie pozwole sobie. w razie czego pójde do rzecznika praw konsumenta