Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfjdsghskj

jakie są najlepsze torebki?

Polecane posty

Gość ghfjdsghskj

Muszę się przyznać, że zaczęło mnie irytować kupowanie torebek i ich szybkie zużycie. Zaczęłam więc szukać różnych profesjonalnych firm i zdecydowałam się na jedną torebkę od Valentini. Noszę ją już dwa miesiące i nie widac na niej śladów użyteczności. Było warto :) a jakie są Wasze ulubione marki? :)

Gość nie wiem czego chce
pełne pieniedzy

Gość nie wiem czego chce
szwajcarski marki bo niemieckich juz nie ma

Gość nie wiem czego chce
carskie marki bo niemieckich juz nie ma

Gość nie wiem czego chce
n nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn i iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość nie wiem czego chce
eureka! wiem już wiem czego chce nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee! nie wiem wiem czego nie chce

Gość nie wiem czego chce
drewniane torebki takie z papieru

Gość nie wiem czego chce
fajnie strzelają jak się je napompuje

Gość kelvin klein nr56
nie wiem czego chce chcesz pożyć jeszcze?

Gość kelvin klein nr56
tttttttttaakk tak

Gość dobratorebka
fajne torebki są ze skóry na stronie coja.pl naprwde dobre wykonanie i wytrzymałe mimo eksploatacyji którą mam cały czas ;)

Gość Kasia P
Ja wszędzie dźwigam ze sobą laptopa, ale nie chcialam takiego zwyklego pokrowca, więc kupiłam sobie torebkę marki Sushi. Jest śliczna, wygodna no i przede wszystkim wygląda jak torebka, a nie jakiś paskudny pokrowiec.

Gość Katarzynaa2
Witam. Jeśli chcecie mieć dobrą torebkę, która po latach będzie wyglądała jak nowa proponuję Barelly Bags. Torebki tej firmy są warte swojej ceny. Wiem o tym bo mam ich produkt. Pozdrawiam

Gość gość
ja kupuje w h&m i wytrzymuja dlugo.jedna mialam 5lat;]

Gość gość
Najlepsze torebki uważam, że są na stronie allinside.pl. Ja często robię na tej stronie zakupy, z których jestem bardzo zadowolona

Gość gość
Ja kupuję takie rozsądne cenowo z torbytorebki24.pl Jakość bardzo dobra przy niezłej cenie

Gość gość
Tylko LV :)ale nie każdego stać :)

Ja torebki kupuje w http://n-fashion.pl i zawsze coś znajdę jeśli nie w przecenie to i tak w świetnej cenie w zależności od koloru i wzoru. Co do najlepszych torebek to takich nie ma, bo jedna pasuje do innej sukienki, a inna pasuje do spodni i luźnego stroju. Niestety każda z nas ma zawsze ten problem "czy pasuje" i wybiera się tą najfajniejszą :)

Gość gość
Te które są solidnie zrobione. Nie wiem ale przykładowo jak kupowałam w sieciówkach to połowa z nich szybko się niszczyła. Między innymi z tego powodu postanowiłam że zacznę szyć sama. Po jakimś czasie zaczęły mi wychodzić całkiem niezłe. Klucz tkwi przede wszystkich w mocnych dodatkach kaletniczych które robi przykładowo DKAL www.dkal.pl. Nie wiem może zacznę sprzedawać w internecie.

z Batycki! udało mi się nawet jedną kupić taniej ostatnio :)))) Polomarket ma akcje na zbieranie punktów za zakupy i zamieniania ich na rabat na torebki! :D Lubię takie promocje!

Gość Miśka_91
Jakie najlepsze torebki? Oczywiście skórzane, takie jest moje zdanie. Te z pseudoskóry, czy materiałowe naprawdę szybko się zużywają - jak najbardziej się z Tobą zgadzam. Kiedyś też kupowałam na ilość, nie na jakość. Teraz zupełnie inaczej do tego podchodzę. Kupuję porządne skórzane torebki marki Baron i wiem, że będą mi służyć na lata. A nie, pach - 3 razy i po torebce bo wygląda na zużytą albo się po prostu porwała (nienawidziłam niteczek, które wychodziły z szycia). Teraz torebka jest atutem mojej stylizacji, dodaje mi klasy i elegancji, a do tego mogę naprawdę wiele w niej przenieść (a to ważne :P).

Najlepsze są skórzane torebki. Wolę wydać trochę więcej na dany model, ale być zadowoloną z jakości niż płacić mało i wymieniać co miesiąc.

Gość gość
Też wydaje mi się że najlepsze są skórzane torebki. Mi zawsze służą bardzo długo. Kupowałam ponad rok temu czarną torebkę w www.tzl.pl i do dziś wygląda praktycznie jak nowa.

Gość gość
A skąd zamawiacie dodatki kaletnicze do samodzielnych napraw? Ja jak dotąd zamawiam wszelkie części ze sklepu www.dkal.pl.

Gość gość
Ja mam torebkę taką skórzaną, kupioną chyba z 25 lat temu.Nic nadzwyczajnego, taka listonoszka (czy raportówka) jakoś tak się to nazywało, w sumie nic się nie zniszczyła tylko skóra zrobiła się ciemniejsza. Mam też oryginalną Chanelkę boy, ale mam też inne torebki niemarkowe , które noszę do pracy, bo tej markowej mi trochę szkoda, więc mam ją jak idę w gości, czy na niedzielny spacer.