Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asasmina

WRÓŻKA!

Polecane posty

Gość beattkaaaa
23 01 66 jak bedzie ukladac sie w moim malozenstwie ?

Gość Asasmina
anka94 pytanie i data

Gość Pshemko
A czy dojdzie do ślubu?? jaki bedzie powód rozstania??

Gość Asasmina
aisha.....bedziesz sama...beda przelotne znajomosci ale dlugo nie bedziesz miala partnera.....jest mezczyna jakis....masz syna?

Gość Asasmina
pshemko....ty nie chcesz slubu...

Gość zielony pantofelek
to ja tez czy bede miec jeszcze drugie dziecko? kiedy zajde w ciaze? czy urodzi sie zdrowe? I jeszcze jedno, czy zdecydowac sie teraz na kupno malego kotka? czy to dobra decyzja? aga 19.05.76 dzieki

Gość iwonaaaaa
pominęłaś mnie czy mąż mnie kocha i będziemy razem ja -26.12.1982

Gość ciekawa ............... jestem
czy moje dzieci beda tego sezonu miec biegunke?beda sie przeziebiac?a jaka bedzie nasza sytuacja finansowa? 11.02.1983

Gość magdalennaaa
Monika 19.10.1982 jak potocza sie losy mojej działalnosci ?

Gość Aisha123
;( szkoda, ze nie chcesz mi powróżyc , bardzo tego potrzebuje

Gość Anastazja rodzynek
Co z moim związkiem ? 15.09.1980

Gość Pshemko
hmmm... Dziwne to troche bo oboje bardzo tego chcemy

Gość I want to live in Ibiza :)
WItaj Czy powinienem zmienić pracę ??? tzn praca w tej samej firmie ale pod inną nazwą :) co będzie też wiązało się z przeniesieniem do krk ?? Czy może wrócić na studia, niestety niezbyt przyszłościowe :( by czuć się lepiej że ma się ten "papier" i wyższe wykształcenie... a może rzucić to wszystko i wyjechać za granicę, i zacząć od nowa ;-) iii czy jest szansa ze kiedykolwiek pokocham siebie :D tzn zacznę się akceptować takim jakim jestem ?? co może w końcu sprawi że jakaś kobietka się zainteresuje moją osobą ?? ehh co ja piszę :o

Gość ja wam powiem bez wruzenia
bedziecie cierpiec za te grzechy chyba ze odprawicie godzinna droge krzyzowwa wdety omine was cierpienie bo to sam jezus obiecał ze za odprawienie godzinej drogi nie dopusci cierpienia Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca. Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe. znacie objawienia w fatimie ludzie sami sobie ściągnęli 2 wojnę światowa Zlekceważenie fatimskiego orędzia, odrzucenie Dekalogu i Boga pogrążyło ludzkość w moralnej otchłani, a w konsekwencji doprowadziło do wybuchu II wojny światowej. Spełniły się więc słowa Matki Bożej wypowiedziane w Fatimie 13.07.1917 r.: "Gdy pewnej nocy ujrzycie nieznane światło, wiedzcie, że jest to wielki znak od Boga, że zbliża się kara na świat za liczne jego zbrodnie. Będzie wojna, głód, prześladowanie Kościoła i Ojca Świętego". Światło to było widziane w całej Europie w nocy z 25 na 26.01.1938 r. Było to ostatnie ostrzeżenie przed wybuchem II wojny światowej. Ta straszna wojna była konsekwencją zła, które nagromadziło się w Europie i w świecie. Bóg pozwolił ludziom skonsumować owoce ich grzechów, aby doprowadzić ich do opamiętania i nawrócenia.

Gość Ankaaaaaaaaa94
ASASMINA Juz 3 razy podawałam wiec dziekuje ci za uwage minimalnie mi poswiecona.

Gość ja wam powiem bez wruzenia
30 lat temu gospa prosiła o modlitwe pokój w 1991 wybuchła wojna w jugosławi objawienia w kibeho matka boża ostrzegała ale ludzie to głupcy nie usłuchali w rwandzie wybuchła wojna domowa Zwykli obywatele byli nawoływani do mordowania sąsiadów i tych, którzy odmówią brania udziału w mordowaniu. Większość ofiar zginęła w miejscu zamieszkania, często z rąk swoich sąsiadów, od maczet używanych przez bojówki. Całkowitą liczbę zabitych oceniano na od 800 000 do 1 071 000.

Gość M.W.M.W
a pisałaś do mnie czy do innej Moniki?:)

Gość aneeetjjjjjjjj
nie zapomnij o mnie prosze po pracy jak pisalam wczoraj:)

ja tez bardzo prosze jeszcze raz moje pytanie. 4.4.87 czy wyjde za maz?? co widzisz u niego w kwestii uczuc 23.10.88??

Gość Gonzo_pl
Czy ta jedyna to blondynka czy brunetka? 07.08.1979 Arek

Gość samotna jak palec
jestem sama? czy poznam w koncu kogos? EWA 1.10.87

Gość samotna jak palec jestem sama
pewnie ze bedziesz cierpiec bo ten grzech sprowadza cierpienie myslisz ze demony cie uszczesliwia

Gość lolusia1505
witam...mam pytanie czy bede szczesliwa i czy bede miec drugie dziecko?? jolanta 15.05.1984 ireneusz 28.08.1978

Gość Aisha123
dziękuję, wcześniej nie zauważyłam , nie mam syna , co to może znaczyć ?

Gość alejka312
wróżysz jeszcze?

Gość Asasmina
w weekend znowu zaczne.....pozdrawiam dziewczyny i dzieki:)

w czym moze pomóc wruzba po pierwsze jest grzechem ktury sprowadza cierpienia na siebie i dzieci do 4 pokolenia poszukaj sobie swiadect ludzi kturym tarot zaszkodził http://antytarot.blogspot.com/2011/07/kasus-suligi.html czy zastanawialiscie sie kto stoi za tym tarotem bo na pewno nie bóg a jak nie bóg to tylko demon i jest o tym w pismie sw jak apostołowie wypedzili demona z kobiety i ta przestała przepowiadac przyszłosc a demon nie chce szczescia ludzi bedzie kłamał

Gość aneeetjjjjjjjj
plis nie zapomnij o mnie w weekend

Gość bóg was kocha
a wy zadajecie mu ból