Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Styryd

Mocne gazy po spoceniu się.

Polecane posty

Gość Styryd

Witam. Mam ciężki problem znany mi już od gimnazjum. Otóż za każdym razem gdy się spocę i dojdą mi wzdęcia - moje gazy są strasznie śmierdzące. Na siłowni, przy pójściu do szkoły szybkim chodem, a nawet po gorącej kąpieli kiedy moja temperatura ciała jest wysoka moje gazy zaczynają mocno śmierdzieć. Jest ktoś z takim problemem? Czy to się leczy czy przeczekać okres dojrzewania?

Gość dadadada2313232
Gazy, zaparcia czy wzdęcia są wynikiem działania toksyn, które są dla naszego organizmu trujące. Aby zapobiec tym znienawidzonym przez nas wszystkich objawom, mogę Ci polecić Zestaw "Oczyszczenie jelit" Firmy CaliVita. Zestaw składa się z dwóch preparatów: Liquid Chlorophyll - jest to wewnętrzny dezodorant, kompleksowo oczyszcza krew i jelita oraz Nopalin, zawierający błonnik. Oba te produkty pozwolą Ci oczyścić organizm z toksyn i metali ciężkich, oczyszczą krew oraz usuną chorobotwórcze bakterie i wirusy, a co za tym idzie pozbędziesz się zaparć czy niechcianych gazów. Są to bardzo skuteczne produkty. Gwarantuję, że po ich użyciu pozbędziesz się problemu raz na zawsze. Tutaj masz adres strony, z której ja sama zamawiałam ten zestaw: http://www.vitero.pl/pl/p/Oczyszczanie-jelit/166

Gość dietetyczka od jutra
styryd- przyjrzyj się swojej diecie, bo tutaj tkwi problem. >Do tego zaserwuj sobie pare razy do roku dietę oczyszczająca, najlpeiej na samych warzywach i owowcach-surowych, bo faktycznie toksyny u Ciebie szaleją. Poczytaj o diecie odkwaszającej organizm, bo jesteś zakwaszony na 100%. Polecam też zapoanć się z tematem lewatyw :)