Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsuz19

allegro, pomocy!!

Polecane posty

Gość xsuz19

Omyłkowo wysłałam przedmiot kupującemu, mimo że nie zapłacił mi pieniędzy, które miały wpłynąć na moje konto. Pomyliłam się z racji że w tym samym czasie wiele wysyłek i wpłat na moim koncie. Pierwszy raz mam taką sytuację, choć na allegro od wielu lat sprzedaję. Strata około 40zł, napisałam po może 2 tygodniach zanim się zorientowałam mejla do kupującego z prośbą zapłacenia mi za wysłany omyłkowo przedmiot, który już dawno doszedł do niego... a on nic nie odpisał. W komentarzach widzę, że ma negatywy. Jak odzyskać pieniądze? dla mnie 40zł to dużo kasy.. :( proszę pomóżcie..

Gość nic nie zrobisz
Ja tez kiedys omyłkowo wysłałam a babka jeszcze beszczelnie napisała do mnie: "spokojnie juz wplacilam jutro powniążki powinna Pani miec" i dupa do dzis nie doszły hehe niestety bywają i nieuczciwi ludzie nic nie zrobisz :(

Gość xsuz19
napisalam do allegro, mieli w ciągu 48h odpisac na moj probelm i cisza. chyba masz racje nic sie nie da zrobic, szkoda bo bieda w domu eh lipa no......... buu

Gość seksownabiedronka
ja tam lubię seksować się.

Gość hfeihfg
postraz policją,powiedz że masz wtyki w policji i powiedz że jeżeli ci nie da kasy to osobiście po nią przyjedziesz chocby do zasady bo i tak wybierasz sie w tamte strony :D

Gość xsuz19
on juz drugi raz ma takiego farta, widze po komenatarzach negatyw juz ma za to ze babka wyslala a on nie wplacil ;p jajca. co za pech blać ;/