Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie 28

czy są już jakieś ciężarne z terminem na styczeń 2014

Polecane posty

Gość mam pytanie 28
ja pierdykam dziwi mnie, ze tutaj jest 0 wsparcia, 0 jakiejś ogłady, 0 zrozumienia, to, ze ktoś nie był w takiej sytuacji jak ja w tym przypadku jestem, to niech najzwyczajniej się nie wypowiada jak mu coś nie pasi, wolność słowa to jedno a obrażanie ludzi swoją bezmyślnością to drugie. Baby to jednak są dla siebie jedna drugiej wilkiem, widać to po sposobie wypowiadania się słowem pisanym, czy ktoś ma jeszcze jakies pretensje do mnie, że już wiem, ze być może mam termin porodu na styczeń 2014 roku???????

to szybko sie zdecydowalas na nastepne :-) . Fajna blada kreseczka henheej. Powiedz mi jak poradzilas sobie z zabkowaniem maluszka bo ja sie tego boje hehhehe

Gość buhahajka
a wg ksiazki 'ciaza i macierzynstwo' jak ostatni termin @ jest 26.03. to rodzisz w sylwestra. ale kobiety nawet nie wiedza ze sa jeszcze w ciazy bo to za szybko na jakiekolwiek testy-jakby kazda tak schizowala 'czy to juz' to by ciezko jej bylo zajsc-ale widac ze ty do takich nalezysz. wspolczuje :)

Gość mam pytanie 28
no to mi pojechałaś po skarpetach stąd tak śmierdzi ha ha ha ja doskonale wiem kiedy miałam owulkę gdyby nie to nie testowałabym dzisiaj a termin wychodzi hipotetycznie na 2 stycznia kolejny raz powtarzam na 2 stycznia więc zbastuj dziecino. Ja tam się nie upieram, ze na 100% będzie poród w styczniu 2014 o ile wogóle bedzie a Tobie o co chodzi??

Gość mam pytanie 28
jatojatoja przeczekalismy ten czas ząbkowania, było cięzko ale daliśmy rade, czasem podawałam żel na dziąsła ale rzadko, bo jak bolało synka i to było juz nie do wytrzymania dla niego to dawałam czopka bardzo sporadycznie, no i przede wszystkim myłam ząbki delikatnie żeby jedzenie zalegające między zębami nie powodowało stanów zapalnych. Moje dziecko miało 16 zębów na roczek więc bardzo to przeżył, 2 pierwsze wyszły jak miał 3miesiące i 3 tyg :) czy Ty buhahajko rozumiesz, ze ja nie miałam owulacji jak książka pisze tylko wczesniej mało zycia znasz to i głupio piszesz, szkoda mi Cię, ja nie wiedze w tym nic złego po to są testy by je robić a czy mam chec zrobić 2 dni po owu czy 50 dni po owu to co Cię to obchodzi??? Liczy się rezultat ;)

Gość buhahajka
to sprawdz najpierw w roznych zrodlach np. takich jak dostalas na gorze ode mnie i wtedy pogadamy :) ale skoro sie tak strasznie napalasz i liczysz od 14cykli na dziecko to raczej dupa z tego wyjdzie. wiec raczej odpusc sobie to zalenie sie tutaj. tysiace testow i co? pod swiatlo widac kreske testowa i podniecasz sie-ohhh szkoda mi ciebie :)

Gość mam pytanie 28
nie rozumiem tych wszystkich bab z krokodylim wzrokiem co jak sobie kogoś upatrzą to mu jadu nawciskają no bo po co to robić?? czy ja komuś robię tym krzywdę, że piszę jak jest?? trzeba trochę powaznie ale i z humorem podejśc a nie od razu bluzgać bo po co to, a po co tamto, a głupia jesteś, a w książkach pisze inaczej itd. co mnie ksiązki obchodzą są kobiety ktore zachodzą w ciąze w 6-9dc i co o nich ksiązka pisze?? Natury nie da się zaprogramować pewne rzeczy dzieją się po za nami, tzn, ze nie mamy na niektóre sprawy wpływu, ale żeby trochę tolerancyjnie podejśc do tematu to nie, bo się trzeba na ludzi wykrzyczeć??? Śmiech na sali......

Gość buhahajka
ale widac tą kreskę a u Ciebie pewnie nie widać wcale, a jak zapewne znasz ze znanych źródel taka kreska może wskazywać ciążę, tym bardziej jesli 2 testy różnych firm pokazują identyczny wynik to można domniemać, ze ta ciąza się rozwija :) ku..wa babo idż na studia medyczne jak się uważasz za taką co wszystko wie lepeij! :)

Gość mam pytanie 28
dobranoc :)

Halo? Sa tu mamusie na styczen 2014? Ja dopieto co sie dowiedziałam :)))

Wg. mojej lekarz termin wypada mi na 3 styczen. Pierwsze dziecko urodzilo sie co do dnia mam nadzieje ze i teraz tak bedzie :)))

doniczka od kwiadka wg tego linka ktory mi wyslalas termin wyszedl na 4 styczen

Gość super ;)
Pozdrawiam Cię 28 i gratuluje. Ja tez robiłam test 3 dni przed spodziewana miesiaczka i wyszły 2 kreski. Zrobiłam bo nie mogłam sie doczekać, a teraz kończę 3 miesiąc. Dbaj o siebie i nie przejmuj sie reszta :) to Twoje szczęście, a dziecku nie służą nerwy. Do ginekologa na Twoim miejscu wybralabym sie za 2 tygodnie zeby juz widac było zarobek, a moze juz nawet serduszko. Ja tez miałam byc na 2014, ale udało sie wcześniej.

Gość Nie ja nieef
Ale jesteście tepe nie umiećie obliczyć terminu porodu jeśli autorka ostatnia @ miała 26 to termin by miała na 3 stycznia. Do pierwszego dnia ostatniej @ dodaje się 7 dni i 9 miesięcy nic trudnego

Gość Ang89
Witam, jasne, że są :) wczoraj się dowiedziałam, że mam termin porodu na 2 stycznia :)

Gość mam pytanie 28
witam no i mam termin porodu na 2 stycznia tak jak wyliczyłam od poczatku a co lepsze jestem w ciązy z bliźniakami stąd test tak szybko pokazał II kreseczki

Gość mam pytanie 28
i te wszystkie wymądrzalskie możecie mnie cmoknąć w pompę wielkie znawcy tematu kuźwa nie kazda kobieta ma tyle samo dni cyklu jak Wy czy jak w ksiązce jest napisane, czekamy na nasze kolejne 2 bąbleki :) jesteśmy w szoku, że od razu dwójeczka bo w sumie planowaliśmy 2 dzieciaczków a tu taka niespodzianka :)

Gość Ang89
No to gratuluje :) nie ma co się przejmować wypowiedziami innych, każdy organizm jest inny :)

Gość a jaaaaaaaa
Gratuluję "ciężarówko" :). Ja mam na październik.

Gość dzagatkaa
Witam:) termin mamy na 08.01.2014:) pierwsza ciąża:) Upragniona i ustrzelona w pierwszym cyklu:) po wielkim straszeniu przez lekarzy... (hashimoto i policystyczne). Po zmianie endokrynologa i ginekologa wita 5 tydzień:) Pozdrawiam i zdróóóówka dużo dla Was Dziewczyny;)

Fajnie ze jestescie :) Dziewczyny myslalam ze przez komentarze co niektorych nikt sie nie odezwie tez uwazam ze nie ma sie co przejmowac! 28 gratulacje!!! :))) blizniaki super! Ja dzisiaj jade na usg boje sie bardzo czy wszystko jest wporzadku. Moja pierwsze ciaza zupelnie bezproblemowa, w drugiej 6 cm krwiak i poronilam w 12 tyg. dlatego teraz bardzo sie boje. I odzywajcie sie jestem ciekawa jal sie vzujecie :)

Fajnie ze jestescie :) Dziewczyny myslalam ze przez komentarze co niektorych nikt sie nie odezwie tez uwazam ze nie ma sie co przejmowac! 28 gratulacje!!! :))) blizniaki super! Ja dzisiaj jade na usg boje sie bardzo czy wszystko jest wporzadku. Moja pierwsze ciaza zupelnie bezproblemowa, w drugiej 6 cm krwiak i poronilam w 12 tyg. dlatego teraz bardzo sie boje. I odzywajcie sie jestem ciekawa jal sie vzujecie :)

Ja juz po usg za tydzien powtorka bo lekarz obawia sie ze znowu krwiak sie robi :(

Gość dzagatkaa
ka3sia glowa do góry!! wiesz jak wazne jest pozytywne nastawienie, trzeba szybciutko odgonić te wszystkie zle mysli... u mnie nic jeszcze nie widać bo za wcześnie poza tym sprzet byl jakiś niefajny;/ ale nie ma cooooo... musi być dobrze;)

Gość mam pytanie 28
kasi3a kolezanka dobrze mówi, nastawienie jest jest bardzo wazne, moja znajoma z krwiakiem jeszcze chodzi a jest w tc o ile dobrze pamietam, tyle, ze ona bierze clexane to jakies zastrzyki i cos tam jeszcze bierze :) ja mam dzisiaj wizyte zobaczymy co z moimi dzidziolkami :) mam nadzieję, ż usłysze juz serduszka bo dzisiaj mam doładnie 8 tygodni ciazy czyli od jutra zaczynam 9tc?? albo jakos tak :) trzymajcie kciuki :)

Gość mam pytanie 28
dzisiaj się dowiedziałam, ze jedno z moich bliźniąt nie zyje, dlaczego tak się dzieje, ze Bóg daje życie i je odbiera?????????

Gość gość
hej...ja mam termin na 13 styczeń...to moje pierwsze dziecko

Gość efcyk
ja mam na 1.02.2014 xD

Gość efcyk
i to tez jest moje 1 dzieko, chlopczyk ;))