Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monita55

Własna piosenka-oceńcie zalezy mi na tym!!

Polecane posty

Gość monita55

Witam!niedawno po raz kolejny nie wyszło mi w miłości.Rozmyślałam nad dotachczysowymi związkami i z tego wszystkiego normalnie napisałam songaD tzn. piosenke,znalazłam podkład,stworzylam melodie ,dodałam efekty i wyszło cos takiego.Oczywiscie amatorsko.Chciałabym abyscie powiedzialy czy jest ok i ocenily na youtube jesli chcecie (gatunek pod hip-hop ale nie rap tylko bit hip-hopowy i mój wokal) A więc czekam na opinie i kasuje) http://www.youtube.com/watch?v=e_MrBFI69XA&feature=youtu.be

Gość vdzsvzavda
masz całkiem fajny głos ale jak dla mnie za dużo tego o o o oooooo i ooooo :P drażni mnie wtedy Twój głos.

Gość ntjtjt
-Śpiewasz przez nos. -Śpiewasz przez gardło, zero pracy przepony. -Wysokie dźwięki są wymuszone, jakbyś się dusiła. -masz złą dykcję, potrzebuje dużo pracy. -długie dźwięki w 85% sfałszowane. Znam się na śpiewaniu więc uwierz, że mówie absolutnie szczerze. Albo więcej ćwicz i na razie nie nagrywaj albo daj sobie z tym spokój.

Gość ugryź_pana
bardzo 'ciężki' tekst i linia melodyczna bez wyrazu , umęczenie słuchacza sens jest ale to nie trzyma się kuupy , ładu i składu

Gość ntjtjt
I dobrze,że to usunęłaś. Nie krzywdź więcej muzyki, jeśli naprawdę ją kochasz.

Gość ugryź_pana
piosenka ma być o miłości dwojga osób, które się znały i kochały ale coś spowodowało, że nagle bańka mydlana pękła i przechodzą obok siebie zupełnie obojętnie, kobiecie zależy jeszcze na tym związku ale wspomnieniami już żyje, że było i przepadło , - ten tekst należy trochę poprzestawiać aby był zrozumiany

Gość ugryź_pana
czy byłeś moim serca biciem i moim narkotykiem chociaż jeden raz mój książe czy pamiętasz, że piękne plany sobie opowiadaliśmy o przyszłości mój książe - a może w tym stylu , pytania i odpowiedzi !

Gość ugryź_pana
a może bardziej dynamicznie - książe z bajki ten mój tygrys poszedł z nią - ogołocił mnie ze wszystkich stron - a ona go zdradziła - bo zdradzać lubiła