Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totylkojasamadode

nie mogę już

Polecane posty

Gość totylkojasamadode

zazdroszczę niektórym,że im się tak układa wszystko w życiu i w związkach,a mi się wszystko psuje...:( na przykład, ja siedzę w domu i czekam aż facet wróci z zagranicy czy w ogóle wróci do mnie...chciałabym pójść z nim na spacer,przytulić się,pocałować,obejrzeć film,mieć z nim dom,rodzinę,dzielić razem wszystko, jak tak patrzę na niektórych to mnie zżera aż :(

Gość totylkojasamadode
czy tylko ja tak sie meczę?

Gość szybuj w chmurach
pewnie tylko Ty. a to dlatego, że Twoje wyobrażenie o "związku" wygląda nierealnie. wisiałabyś cały dzień na tym biednym facecie, głaskała go, przytulała, niańczyła ,i jak piszesz: " chciałabym pójść z nim na spacer,przytulić się,pocałować,obejrzeć film,mieć z nim dom,rodzinę,dzielić razem wszystko" :D Wszystko to pięknie brzmi, a raczej infantylnie bo żyjąc z kimś trzeba temu komuś dać pooddychać swobodnie, nie zmuszać do niczego i nie niańczyć, godzić się na to, że ten ktoś może chcieć inaczej spędzać czas, że ten ktoś ma inne zainteresowania, że ten ktoś chodzi do pracy..owszem chwilowe przytulenie jest przyjemne, jeśli oboje tego chcą, ale to już inny temat. ty kobieto z daleka pachniesz kobietą-bluszczem ! :P

Gość totylkojasamadode
gdybym była bluszczem, to bym nie pozwoliła mu wyjechać...

Gość mimi123321
A ja rozumiem autorke.Nic nie zastapi nam obecnosci ukochanego faceta - nawet jesli by mial siedziec obok przy kompie, czytac cos itd. Chodzi o sama obecnosc, o komfort ze jest ktos blisko.

Gość totylkojasamadode
no właśnie o to mi chodzi, a jednak niektórzy tego nie potrafią zrozumieć.