Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie jest norma !

właśnie czytam 13 letniemu synowi facebooka , jestem załamana !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość to nie jest norma !

jaki słownik , jakie teksty , o czym piszą ,o seksie ,spermie , takie wulgaryzmy że głowa mała , np pisze dziewczyna z klasy " ej ( tu nazwisko) czepiesz se uja i masz spertme ? ps : słownictwo orginalne stąd błąd

Gość to nie jest norma !
boże drogi teraz o "lodach" dyskusja i to nie takich z lodziarni !!

Gość orsiuulka
Daj spokoj. czlowiek ten swiat w tym wieku odkrywa i dlatego towarzysza temu takie emocje. wszystko z twoim synem jest ok. Pamietam ze swoich szoolnych lat,jak wybuchl w pewnym momencie temat seksu i nie byly to lekkie gadki o subtelnym pierwszym razie,tylko o chujach,kondomach,dziwkaxh,burdelach i tym podobnych,wszystko sosc oblesne i obrzydliwe. otrzaekaja sie z tematem i przejda do porzadku dziennego

Gość to nie jest norma !
wiem i dziekuję za uspokajający wpis ,jednak mnie to przeraziło , tak bardzo się boję przedwczesnego sexu używek i innych szaleństw , sama wychowuje nastolatka ,trudno mi po prostu

Gość to nie jest norma !
mój syn jest trudnym chłopcem , dodatkowo samotne macierzyństwo daje mi i jemu w kość , a tamte dzieciaki z którymi pisze to aniołki zdawałoby się ...znam rodziców , normalne rodziny ,dzieci na pozór ułożone , dobrze się uczą , rodzivce chwalą że nie ma problemów a tu takie rzeczy... gubię się ,mam go jednego ,boję się ..

Gość to nie jest norma !
co odkryłam jeszcze ? mój syn podrywa 3/4 swoich koleżanek , jakby szukał potwierdzenia swojej atrakcyjności bo jest troche puszysty ,ale ładny chłopak , z resztą koleżanki widzę też poligamia :)

Gość jesteś beznadziejna...
po co czytasz cudze PRYWATNE wiadomosci? teraz masz kare za swoje wscibstwo i bezczelnosc. trzeb abylo nic czytac. dziecko tez ma prawo to prywatnosci

Gość jak możesz zaglądać
w cudząprywatność ;/ syn to syn, ale on ci chyba do poczty, smsów nie zagląda ;/

Gość ja bym sie raczej
Zastanawiała dlaczego 13letnie dziecko ma konto na fb ?

Gość jestes matką?
Jestes matką trzynastolatka,a piszesz tak źle stylistycznie,ze aż razi. Twój tytuł postu brzmi:Właśnie czytam memu synowi fb jako książkę na dobranoc. :-) nie mówi sie czytam synowi. Tylko właśnie przeglądam profil syna na fb np. Dlaczego takie osoby mają dzieci ?

Gość to nie jest norma !
fakt , stylistyka poległa ,ale na boga to nie magisterka a ja czuję się jak szpieg i jestem cała w nerwach więc myślę że zostanie mi wybaczone :)

Gość to nie jest norma !
poza tym chyba nie sądzicie że mu się przyznam ,zachowam dla siebie jako lekcję

Gość Wasi faceci
I tak najlepsze na tych portalach są opisy zdjęć! :D Np. dziewczynka na oko około 10-11 na zdjęciu obejmuje ramieniem małą siostrę na oko około 6-7 lat, no wiecie takie typowe codzienne zdjęcie z dzieciństwa... I pod spodem podpis: "My bitch", albo "Me & my bitch" często z błędem np. "may beech/beach/beatch" Haha :D xD