Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEZBYT FAJNI NieidealniFaceci

Dlaczego faceci NIEZBYT FAJNI ,NIE IDEALNI a takie maja mniemanie o sobie ???

Polecane posty

Gość NIEZBYT FAJNI NieidealniFaceci

? dlaczego niezbyt fajni faceci,nie piekni,nie idealni maja takie mniemanie o sobie i tak krytykuja kobiety?

Gość chca sie dowartosciowac
chca sie podbudowac dowartosciowac ,krytykujac inna osobe proste prawdziwe :)

Gość tia tiaaaaa
Bo debilowi zawsze się wydaje że jest najlepszy, to taka dolegliwość, większości ludzi na swiecie. Każdy jest wyjątkowy ale nie każdy jest zajebisty, zajebistych jest garstka na tym świecie, reszta to tłum i gówno.

Gość pozerzy............
to pozerzy..

Gość smieszni sa
KRtykuje kobiety mowie na nie ,ze sa brzydkie ,a Ciekawe jaki on jest dla tej kobiety ,ciekawe co ona sadzi o nim ,ze taki wspanialy piekny??? hahah

Gość glupotaaaaaaaaaaa
FACET ktory krytykuja jakas kobiete ... A CIEKAWE CO ONA MYLSI o nim :) czy on taki idealny ? hahahahahah taki on piekny :) ha

Gość znam takiego frajerka
Mam takiego kolege..jaki pozorant... cawniak..a jak krytykuje kobietki...szok ,a sam to on piekny ,idealny nie jest ,mi sie on wogole nie podoba ,moim zdaniem jezt brzydki ,a mysli ze on mi sie podoba ,ze ja na niego lece ......hahah innym tak poopowiadal,,,a on mi sie wogole nie podoba ,absolutnie nie moj typ..

Gość tacy faceci to dno
zgadzam sie, im gorszy,brzydszy, bardziej wiejski tym idealniejszej laski szuka żeby zrekompensować sobie swoje ubytki, a w koncu i tak zostana sami albo z brzydkimi babami alo materialistkami.

Gość ale o czym tu mowa?
ale o czym tu mowa PRAWDZIWY MEZCZYZNA nigdy nie obgaduje,wysmiewa kobiet,mowiac ze jaka brzydka itp epitety...

Gość Emilka245543
bo taki facet chce sie dowartościować ladna dziewczyna wiec wmawia sobie ,że go na taka stac... załosne to troche... wbrew pozorom nie raz przystojni faceci maja mniejsze wymagania od tych brzydkich

Gość Emilka245543
nie raz przystojni wybieraja przecietne laski mimo ,że mogliby mieć ładne i wtedy laski sie dziwia ,, co on w niej widzial"... a poprostu mysle ,że ci przystojni nie szukaja dziewczyny ,, na pokaz" i zwracaja tez uwage na charakter, a brzydki to ma kompleksy i liczy na jakas modelke

Gość wlasnie tak
dokladnie tak :)

Gość bo to starsznie zakompleksieni
na POKAZ-robi facet ktory ma starszne kompleksy ,zeby sie lepiej poczuc,facet ktory nie ma az takich kompleksow nie musi tego robic,nikomu cos udawadniac :)

Gość proznosccccc
Bo facet pewny siebie bez kompleksow NIE MUSI nikomu nic udawadniac,ma to dla siebie ,a nie na pokaz ,przed innymi:) zakompleksiony musi robic na pokaz..udawadniac pokazywac jaki to on cool...:(

Gość saratov
Nie raz widziałem jak ładna polka tarmosi się z obleśnym, rudym angolem. Albo jak przystojny koleś idzie ze ścierwem, nie wartym splunięcia. Nie ma reguły.

Gość prawda zycia
Bo tak naprawde najwazniejsze co jest w srosku czlowieka to nnieoszlifowany diament ktory mozna odkryc ..nie jets od razu podany mjak nasza powloka (wyglad) ktory tak szybko mija Urod atrwa raptem tak naprawde od 5 do 10 lat zobaczcie MISS za 5 lat za 10 to juz nie to samo ..

Gość KAZDY z Was ZBRZYDNIE
Kazdego to czeka ,nikogo nie ominie,zyjacego na tej ziemi :)

Gość naZewnatrzPieknaWsrodkuZepsuta
co z tego ze z zewnatrz piekna ,jak w srodku zepsuta..zgnila..

Gość internetowy poeta
@ tia tiaaaaa ...Każdy jest wyjątkowy ale nie każdy jest zaj**isty, zaj**istych jest garstka na tym świecie, reszta to tłum i gówno." zapomnialas dodac ze jest 3 grupa zajebisty koles, sra zajebistym gownem, czy sie myle?

Gość internetowy poeta
@prawda zycia- nieprawda, miss bedzie 10 lat starsza i nadal naturalnei piekna.

Gość URODA bardzoo szybko mija
Przeciez URODA bardzooo szybko mija CO WY NIE WIECIE O TYM...kazdy ZBRZYDNIE ZESTARZEJE SIE nikogo to nie ominie!! kazdy umrze! to jest NATURALNE zrozumcie wkoncu ,a nie sie sami oszukujecie

Gość jestem piekna doskonalaaaaaaaa
Ja jestem piekna i jestem mila ,usmiecham sie do brzydkich facetow,ale mysle o nich usmiechjac sie do nich jaki brzydal haha

Gość wykorzystuje frajerkow
Moja kolezanka jest bardzo ladna dziewczyna i wie ze facetom podoba sie i bardzo to wykorzystuje ;) faceci daja sie zlapac ;)

Gość internetowy poeta
Tak sobie tlumaczcie dziewczynki. Ale prawda jest taka , ze lepiej miec ciasto to 20-30 lat is ei nim cieszyc kazdego dnia niz od samego poczatku jesc "gowno" i wmawiac sobie ze ma super charakter a i tak bedzie stara. Macie glupie podejscie i kompleksy to leczycie wy a nie faceci.

Gość raczej zyd, turas, cygan
a co powiecie o facecie ktory wlasnie akurat az w taki sposob "krytykuje" kobiety ? kiedys bylismy przyjaciolmi, byleismy tez razem, mamy teraz kontakt, ale tylko internetowy, zbyt duzo razem przeszlismy i w ogole, ale ostatnio przerosl samego siebie , rozmawialam z jego znajomym ( taki nasz znajomy , ale bardziej jego ) i powiedzial mi ze podobna jestem do azjatki. podziekowalam za mily komplement. potem jak rozmawialam z tym pierwszym , powiedzialam mu , a ten mi napisal tak : bardziej zyd, albo cygan , albo turas . ja mu mowie : a ty wiesz chociaz jak zyd wyglada, a on napisal tak : tak jak ty. bezczelny cham, 30latek mieszkajacy z mamuska bez pracy, bo pracowac nie moze, bez auta bo musial na zlom oddac, bo prawka nie mogl zrobic , a taki pewny siebie , czasem go normalnie nienawidze. zauwazylam ze mu chyba radosc sprawia , ze ja nie jetsem szczesliwa, on chce mi dopiec, nastawia wszystkich znajomych przeciw mnie , co chwila zmienia komorke , jak tylko sie dowie ze ja mam numer , jakies chore to wszystko

Gość internetowy poeata
mozg mu zaplesnial z braku dojenia. Po co sie w ogole zadajesz z takim elementem ?:)

Gość raczej zyd, turas, cygan
hej :) nie wiem czy sie z tego pozbieram , zniszczyl moja samoocene, robi mi na zlosc , kiedy bylam w bardzo ciezkiej sytuacji to wiedzial , ze moze tylko on mi pomoc , ale tego nie zrobil. nie mam znajomych , wlasnie przez takiego kolesia .. chcialabym miec rodzine , ale ja juz nie pokocham chyba nikogo , ja sama juz rodzicow nie mam , tylko bole glowy. Mnie psychicznie meczy to ze jego gl. tematem rozmow jestem ja , ale to co ja wiem to jest 1/3 jakies chore rzeczy , ktore nie sa na moja psychike . na fejsie zaklada tematy o mojej osobie , ze mam np puknac sie mlotkiem z autobusu razy 3 . nie wiem, ale on powienien albo miec zakaz korzystania z internetu , albo jakis psycholog, malo tego mial psychologa ( chodzilam z nim tam - to jak zawsze klamal_ wsrod ludzi cichy dobry skromny , ale psychicznie tak mnei zniszczyl, ze nie wiem co robic, dalej mnie niszczy , bo robi rozne rzeczy abym tylko nie byla szczesliwa i on potrafi mi napisac : ze mam jazdy w glowie , prosperuje jakims dziwnym jezykiem, i tak mnie obrazil zranil, obczernil, ponizyl, ze nie bede pisac tu , ale on sobie nic z tego nie robi ja chcialabym sie uwolnic - psychicznie od niego, ale tez nie pozwolic by on dalej o mnie pisal i mnie obrazal ...

Gość żałośni ludzie!!@@
kurde a co wam przeszkadza zdanie jakich osob