Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IRLANDIAPISZEDZIS

TESKNIE ZA POLSKA ALE BOJE SIE POWROTU...

Polecane posty

Boje sie przyszlosci w Polsce. Boje sie wszystkiego, co jest zwiazane z dziwacznymi decyzjami naszego polskiego rzadu. Nie ma spokoju, nie ma jakiejs pewnosci psychicznej, ze bedzie lepiej. Tu, w Irlandii czuje sie dobrze. Znam ulice, wiem gdzie i co kupic, spotykam ludzi roznych narodowosci, studiuje, szlifuje angielski, jestem samotna, mam prace, ktora mnie nie cieszy... Czyli jednym slowem- takie niepelne szczescie za granica no i w Polsce, gdzie przerazily mnie ceny, chleb kosztuje tyle, ile tu, w Irlandii!! Czasem nawet taniej idzie kupic. Ludzie, jak wy zyjecie w tej Polsce pytam sie??? Dlaczego ministrowie lataja samolotami pomiedzy miastami w Polsce?czyzby nasz transport , "dla szarakow" jest fuj? Niech sprobuja jazda pociagiem z Wawy do Gdanska.darmozjady...

Gość Mała bu.
Ja nie wracam.. Jestem juz 3 lata w Szkocji, studiuje, pracuje. Tylko tesknie za rodzina okropnie mocno. Jak jestem u rodziców to za każdym razem słyszę od taty, ze żałuje ze nie wyemigrował gdy miał okazje.

Gość Mała bu.
Zdecydowanie :) głowa do góry, czasem jest cieżko ale dużo lepiej niż w naszym kraju. Niestety.