Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie żoneczka

Jaki polecacie krem na rozstępy ? i kiedy zacząć stosować ?

Polecane posty

Gość taka sobie żoneczka

jeszcze brzuszek niewidoczny, ale już zastanawiam się jaki krem najlepszy jest na rozstępy..kiedyś słyszałam o jakimś magicznym z avonu wiem, że był dosyć drogi..a Wy coś polecacie ?

Gość grace.
Stosowałam mustelę, tak mniej wiecej od 4. miesiaca, 2 ciaze, druga blixniacza, zero rozstepów :-) ale czy to zasluga kremu czy genow??? who knows? probowalam zwyklaoliwke, to dostalam uczulenia, mustela byla dla mnie wspaniala.

wiesz co, ja od samego poczatku jak bylam w ciazy smarowalam sie 2 razy dziennie roznymi naprawde niby drogimi specyfikami a i tak mi powylazily.

Gość taka sobie żoneczka
no właśnie dlatego pytam, bo cena nie zawsze jest adekwatna do działania..

Gość nowa niewiedzaca
ja od 3 miesiąca stosowałam Perfecta mama- serum na rozstępy. Niemam ani jednego rozstępu, ale własnie, kto wie czy to dzięki kremowi czy genom?.... moja siostra stosowała drogą mustele a i tak uda i pod pępkiem ma w rozstepach... chyba na to nie ma reguły

Gość onabezogona29
Ja też stosowała Perfecta mama... całą ciążę... mam rozstępy na brzuchu, udach i pupie

Moim zdaniem warto nie roztyc sie:) Bo moze dlatego ze przytylam 26kg nawet kremy przestaly juz wymiekac, moja siostra na dniach urodzila, przytyla 11kg, smarowala sie garnierem na rozstepy i ani jeden jej nie wyszedl:)

Gość taka sobie żoneczka
hm..a więc nie ma reguły ?

Gość kdmishfnjs
Ja się smaruję od 4 miesiąca Hippem na rozstępy, dotąd ani jednego nie ma (7msc)

Gość taka sobie żoneczka
ciekawe zjawisko:)

Gość alemama
ja w pierwszej ciąży na początku oliwka i-zero rozstępów,teraz druga ciąża(za miesiąc finał)od około 2 giego mies oliwka po kąpieli i też nic mi nic nie wylazło jak do tej pory...:)

Gość kjoooooo
ja dwa razy byłam w ciąży, nigdy nie smarowałam sie żadnym preparatem na rozstępy i nie wyszedł mi ani jeden. Dodam że brzuch miałam spory, pierwsze dziecko 4,5 kg, drugie 3800 :) to chyba sa uwarunkowania genetyczne. niektóre smaruja się od pierwszego dnia ciąży a rozstępów i tak wychodzi im stado.

ja osobiscie stosuje z ziaji na roztsepy polecany kobietom w ciazy od 4 miesiaca. jaa go stosje od 3. i nie wiem czy jest taki rewelacyjny jak mi go kolezanki polecaly :/ one twierdzily ze nie mialy po nim zadnych roztsepow a mi juz sie robia na piersiach tak wiec roztsepy to chyba sprawka genow.

Gość ja uzywalam z Dax Cosmetics
i bardzo polecam, potem z Evelinne

Gość chyba ty
ja na początku oliwki w żelu Ziaja a od 2-3 miesiąca balsamu marki Rossmann, bo czytałam o nim na forach, że jest super, a kosztuje jakieś 11 zł i jest bardzo wydajny. właśnie mi się przypomniało, ze go dzisiaj nie uzyłam :P

Gość przyszla mamka
Ja uzywalam Perfecta mama ale mial za duzo parabenow i zrezygnowalam, pozniej balsam z bielendy i ani jednego rozstepu :p a mam 13,5kg na plusie i 10 dni do konca :p

Gość mandra6
Ja od początku ciąży smarowałam się oliwką dla mam w ciąży z rossmanna, balsamem elancyl (taki zielony) i tym nowym olejkiem bio -oil. Do dnia dzisiejszego 38 tc, pojawiły się tylko dwa rozstępy na jednej piersi, i tylko tyle na razie. dodam ze przytyłam 10 kg.