Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spragniona namiętnego seksu

Seks ankieta dla Panów- zachęcam.

Polecane posty

1. Jaki element gry wstępnej jest dla Ciebie najbardziej podniecający i przyjemny (celowo pomijam pieszczoty oralne): a. ocieranie się kobiecego ciała o Wasze, szczególnie cipką o penisa, b. lizanie, ssanie, delikatne przygryzanie sutków, c. całowanie szyi, d. pieszczenie ucha. 2. Jaka z bardziej odważnych/stanowczych akcji kobiety rozpaliłaby Cię najbardziej? a. zdecydowane przyparcie do ściany, b. zablokowanie rąk z tyłu głowy w pozycji leżącej, c.delikatne ugryzienie w szyje/ ucho. 3. Który tekst wywołałby u Ciebie dreszcze podczas intymnego zbliżenia? a. pragnę Cię, b. jestem Twoja, c. weź mnie, d. jesteś niesamowity. 4. Wybierz jedną pozycję seksualną, w której dominuje kobieta: a. na jeźdźca, w pozycji leżącej, przodem, b. na jeźdźca w pozycji siedzącej, przodem, c. na jeźdźca w pozycji siedzącej, tyłem. 5. Idealne zainicjowanie seksu oralnego przez nią: a. namiętnie pieści Twoje ciało, od ust, przez klatkę piersiową, brzuch, uda, aż do penisa. b. droczy się, dmucha na penisa ciepłym i zimnym powietrzem na zmianę, dotyka dłonią, delikatnie całuje, patrząc na Ciebie, c. bez zbędnych czułości bierze sprzęt do ust. 6. Która sugestia pieszczot spodobałaby Ci się najbardziej: a. skierowanie dłoni na pośladki, b. wprowadzenie jej w majteczki, c. skierowanie dłoni na piersi i ściśnięcie ich. Jestem ciekawa Waszych odpowiedzi, Panowie ;) Można wybrać jedną, zapraszam :)

Gość zaniedbywany maz
Spragniona namiętnego seksu 1. Jaki element gry wstępnej jest dla Ciebie najbardziej podniecający i przyjemny (celowo pomijam pieszczoty oralne): a. ocieranie się kobiecego ciała o Wasze, szczególnie c*pką o penisa, 2. Jaka z bardziej odważnych/stanowczych akcji kobiety rozpaliłaby Cię najbardziej? c.delikatne ugryzienie w szyje/ ucho. 3. Który tekst wywołałby u Ciebie dreszcze podczas intymnego zbliżenia? b. jestem Twoja, 4. Wybierz jedną pozycję seksualną, w której dominuje kobieta: a. na jeźdźca, w pozycji leżącej, przodem, 5. Idealne zainicjowanie seksu oralnego przez nią: c. bez zbędnych czułości bierze sprzęt do ust. 6. Która sugestia pieszczot spodobałaby Ci się najbardziej: b. wprowadzenie jej w majteczki, c. skierowanie dłoni na piersi i ściśnięcie ich.

Gość Facet niesmialy i delikatny
1.a :P 2.a :P 3.c :P 4.b :P 5.a :P 6.b

Gość facet 44444
1. Jaki element gry wstępnej jest dla Ciebie najbardziej podniecający i przyjemny a. ocieranie się kobiecego ciała o Wasze, szczególnie c*pką o penisa, 2. Jaka z bardziej odważnych/stanowczych akcji kobiety rozpaliłaby Cię najbardziej? c.delikatne ugryzienie w szyje/ ucho. 3. Który tekst wywołałby u Ciebie dreszcze podczas intymnego zbliżenia? c. weź mnie, 4. Wybierz jedną pozycję seksualną, w której dominuje kobieta: d. zadna mnie nie dominuje, nie odczuwam tak 5. Idealne zainicjowanie seksu oralnego przez nią: c. bez zbędnych czułości bierze sprzęt do ust. 6. Która sugestia pieszczot spodobałaby Ci się najbardziej: b. wprowadzenie jej (dloni) w majteczki,

Gość facet 44444
Moze jakby siedziala na mnie i nie zamykając oczu gapiła sie prowokująco na mnie, wtedy czułbym jej chęć dominowania

Dzięki Panowie :) Dobra robota :) Proszę dalej...

Na prawdę chciałem odpowiedzieć na te pytania. Przeczytałem nawet uważnie całą ankietę. Ale nie ma ani jednej odpowiedzi, którą mógłbym wybrać :-)

Gość panpo30#$%
1a 2a 3ac 4b 5a 6b

Gość agent0909
do pyt 1 a. b. do pyt 2 b. pyt 3 d. pyt4 a.c. pyt5 c. pyt6 c.

Androgen- to może wyjątkowo podaj swoje odpowiedzi? :)

Gość nie prowokuj
wyjaśnij dlaczego miałbym wypełnić tą ankietę bo wypełnić dla wypełnienia to bez sensu,czemu ma to słuzyć?

Każda ankieta czemuś służy. Chcę sprawdzić, jakie są tendencje wśród panów :)

1. Zabawa w gwałt. Czyli wszelkiego rodzaju prowokacje, doprowadzanie mnie do wściekłości, igranie z moim podnieceniem i agresją. 2. Strzał w twarz i bezczelność kobiety 3. Spierdalaj chuju zboczony, nie dotykaj, nie jestem Twoją kurwą, zabierz łapy - forma dowolnie ostra :-) 4. http://www.tinyurl.pl?L4ezlKkJ 5. Tu mam trudności z odpowiedzią. Ale może być pchnięcie mnie na ścianę, ostre ściągnięcie spodni i obciąganie 6. Dwa słowa - wyliż pizdę To tyle ode mnie. Sama chciałaś :-)

Gość kasia..
spierdalaj chuju zboczony hahahahhahah!:D kurna no można pęc!:D:D

Gość Ja myślę,że ...
Androgen:D sama poezja ! :D

Gość a Ty nadal tkwisz w głupocie??
lacie idzie wtrynić hahahahhahahahahahhahahahhahahahhahahahaha

Gość Pablo 83
1. c 2. c 3. a 4. a 5. a 6. a

Gość wypelniacz ankiet
co mozna wygrac?

1. Szeptanie zbereźnych rzeczy do ucha 2. Złapanie za krocze i ściśnięcie penisa 3. "Chcę, żebyś mnie ostro zerżnął" 4. Ja leżę, kobieta siedzi na mnie, rękoma podpiera się w okolicach moich stóp ma wygięte ciało, a mój penis mocno napiera na przód pochwy 5. Podchodzi, odwraca mnie w swoją stronę, ręką przypycha moją klatkę do ściany, klęka przede mną, rozpina mi spodnie, otwiera gardło i wsadza go do końca! 6. "Zerżnij mnie!"

Gość sailor27
1 a 2 b 3 b 4 a 5 a 6 a

Gość jafranciszek
Podnosze.

Gość COD8
1a 2a 3c 4c 5a 6b

Gość Ja myślę,że ...
1.A 2.A 3.C 4.B 5.C 6.B

Gość soft_cakes
o k mać seks to frajda a nie egzamin na prawo jazdy :P

Gość /........................../
............................................................ ....................