Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnosc

problem ze zblizeniem

Polecane posty

Gość niepewnosc

hej mam problem mianowicie z moja dziewczyna chcemy zaczac wspolzycie i tu sie robia schody bo wiem ze ona juz pierwszy raz miala za soba w wieku 18lat i tych akcji z jej bylym miala wiecej ,zas ja jeszcze tego nie robilem a mam 21 lat teraz ona ma 20. i problem twi w tym ze bardzo mi na niej zalezy i chcemy to zrobic ale ilekroc pomysle ze ten czas sie zbliza nie wiadomo skad pojawia sie mysl o jej pierwszym razie i powtarzajacych sie akcjach z bylym, ze nie dosc ze mnie sie odechciewa to pojawia sie strach ze ja zawiode jako facet , wiem ze jestem niedoswiadczony ,ze przez to moge szybko skonczyc a ona bedzie nie zadowolona , blokuje mnie To. co prawda piescilem juz ją palcami w miejscach intymnych i takich mysli nie bylo ale ilekroc pomysel ze to sie zbliza ( 19 kwietnia piatek) pojawia sie wizja jej pierwszego i mi sie odechciewa mam pelno obaw ze nie dam rady . co mam robic czy to mi przejdzie , zalezy mi na niej i chcial bym z nia wspolzyc no ale jest jak jest nie wiem jak sie zachowam jutro przy niej w grze wstepnej . Nie prosze o nakierowannei co robic lecz o zwykle opinie o moim stanie , o rady co kolwiek :(

Gość to tylko
dziecko! do nauki a nie brać się za sex, on jest dla dojrzałych ludzi a nie chłystków

Gość to tylko
zaraz cię upnę. aż gwiazdy zobaczysz!

Gość niepewnosc
To Tylko ... gdybys Ty umial w moim wieku choc w polowie Tyle co ja to bys nie mial problemow z glupimi docinkami do ludzi ktorzy prosza o pomoc ... wiec zamilcz proszę...

Gość to tylko
może i masz jakąś wiedzę techniczną, nie wiem , nie znam Ciebie i nie mam zamiaru poznawać ale ewidentnie nie masz tzw. wiedzy emocjonalnej, psychologicznej i stąd Twoja obecność na tym forum i ten temat, sięgnij sobie po jakąś fachową literaturę z tego zakresu x nie dziękuj :) 🖐️

Gość taka tam trzydziecha
a po co ustalacie konkretny termin na ten pierwszy raz? nie lepiej zrobic to na spontanie? ja bym chyba nie wyrobila jakbym wiedziala ze tego dnia musze sie kochac z facetem :P jak laska Cie kocha to nawet jak za pierwszym razem dasz ciala napewno Cie nie oleje :P trening czyni mistrza, wiec bierz byka za rogi i do wyrka ;)

Gość valentineeee
Moja rada: zrob kolacje (kazda kobieta lubi faceta, ktory dla niej gotuje), do tego butelka wina (na rozluznienie) i film, w trakcie ktorego ja troche poprzytulaj. Efekt: sama sie na Ciebie rzuci, a Ty po prostu idz na zywiol (mam nadzieje, ze wino zrobi swoje do tego czasu). Fizycznie na pewno bedzie dobrze! A psychologicznie? Niestety, liczby partnerow drugiego czlowieka nie kontrolujesz, mysl o tym co tu i teraz, nie rozpamietuj przeszlosci, bo i tak to nic nie zmieni.