Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Menn nn n nn

Zdrada to koniec związku. Kto wybacza zdradzę, ten się nie szanuje.

Polecane posty

Gość Menn nn n nn

Kontynuowanie związku po zdradzie jest poniżające i wręcz żałosne.

Gość cool story, bro
Zgadzam się. Ja najpierw wybaczyłam i dałam szansę, ale to był błąd i zrozumiałam, muszę olać faceta. I olałam :D

Gość Menn nn n nn
NISSIA16 ^^ , no ty to typowa kurewka z patologii, wy tam się rżniecie jak zwierzątka, więc nie widzisz jak poniżające jest to, że twój rucha inną, dla ciebie to normalne

Gość 100% racji
zdrady się nie wybacza, koniec, kropka.

Gość wiadomo że tylko
racja. Jak sie kocha to się nie puszcza... ZDRADA=KONIEC wybaczaja tylko słabi i bojący się życia

Gość wiadomo że tylko
zaraz posypią się komentarze matek i żon, któe się puściły jak to bardzo żałują i że mężowie powinni im wybaczyć....

Gość anielitkaaaa
sama sie jebni*j. dziewczyna dobrze gada, jak raz zdradzil to i drugi raz to zrobi, tylko niektore kobiety sa za glupie zeby to zrozumiec, a pozniej chodza i jecza jacy ci mezczyzni nie dobrzy sa. Takich sobie wybieracie i takich uporczywie sie trzymacie jakby dobrych chlopakow wokol nie bylo.

Gość Krucha Klucha Kluchy Szuka
Oczywiście, że nie. Jak się chłop raz puści, to dalej będzie się puszczał. Mój były, z którym byłam ponad rok za moimi plecami podrywał moją koleżankę i proponował jej "randki" :O mówił, że jest piękna, że ja jej nie dorastam do pięt itp. Debil myślał, że ona mi o tym nie powie :D Kopnęłam go w dupę jak najszybciej się dalo :O

Gość ograniczone myslenie
sa rozne podejscia do zwiazkow

Gość Krucha Klucha Kluchy Szuka
Ja bym w życiu nie udprawiedliwiała. W kwestiach zdrady jest czarne albo białe - albo chciał się puścić lub miał zamiar albo jest porządny. Koniec kropka.

Gość NISSIA16 ^^
Mój nie rucha innej.!

Gość cool story, bro
dokładnie, tego kwiata jest pół świata, po co trzymać się buraka? jeśli zdradził, tzn. że szukał sobie "lepszego modelu" (?), a to kompletnie dyskwalifikuje kolesia. przejdźcie sie ulicą, zobaczcie ile fajnych i być może milion razy bardziej wartościowych facetów bedziecie mijały :) zdradzacz nie jest wart NIC.

Gość dessya
NISSIA16 ^^ wypowiada się dziecko które ma 16 lat i jeszcze pisze "mój nie rucha innej". Dorośniesz to wtedy popatrzysz na to z drugiej strony. Zgadzam się z autorką zdradzil raz zdradzi i drugi. Jak bym nie mogła po prostu brzydziłabym się nie mogłabym przestać że poszedł do łóżka z inna. Zresztą człowiek ltóry kocha naprawde nie zdradza

Gość NISSIA16 ^^
Wiesz..dużo przeszłam w swoim życiu. Nie znasz mnie, mam na pewno więcej za sobą niż Ty. Nie piszę wyżej o pozytywnych rzeczach, i uwierz, że jestem kompletnie sama, mam tylko mojego chłopaka i wiem, że wybaczyłabym mu.

Gość bertina
Nie ważne, czy to zdradza kobieta czy to zdradza mężczyna, czy zdrada jest z chwili słabosci czy też z premedytacją, nie należy oceniać ani osądzać, każdy jest inny, tak jak i każdy związek różni sie od siebie, tak więc to już nie nam oceniać czy należy zdradę wybaczać, bo każdy przypadek jest inny. Jeśli ktoś juz troche zycia doświadczył, myślę zę tylko wtedy moze patrzec na to obiektywnie, bez wzgledu na to co mowią inni...

Gość dessya
Przeszłaś dużo w swoim 16 letnim życiu i masz za sobą więcej niż ja :) to mnie rozbawiłaś. Wiesz kiedy ja miałam 16 lat to też tak myślalam tylko że z wiekiem to się zmienia. Wybaczylabyś zdradę ok jeżeli mogłabyś się tak poniżyć gwarantuję ci że kiedyś spojrzysz na to z innej strony kiedy będziesz miala w planach rodzinę i dzieci. Wiem że jeżeli wybaczysz facetowi raz to będzie myślal że drugi raz też wybaczysz i dalej się puści

Gość NISSIA16 ^^
Może i masz racje, ale nie musisz mówić, że Cię rozbawiłam. Bo moje życie się w ciągu roku strasznie zmieniło i gorzej byś nie może.

Gość dessya
Cóż nie znam Twojej sytuacji każdy jakąś ma i coś przeszedł nie chccialam cie urazić. Ja się tylko z tobą nie zgodziłam dla mnie zdrada to koniec związku to koniec zaufania i brak miłości

Gość NISSIA16 ^^
Rozumiem, okej :)

Gość cool story, bro
Mówi sie, ze jak ktos zdradzi Cie pierwszy raz, to jego wina. Jednak jesli ta osoba zdadzi Cie drugi raz, to juz Twoja wina, bo nikt nie kazał zadawać Ci się z patałachem...

Gość jolatuyhuerr
po zdradzie zawsze bedzie tak , ze to sie bedzie pamietac.i Zawsze to bedzie wyplywac podczas klotni.

Gość Asd

To prawda. Przeżyłam to prawie 10 lat temu. Zdrada rani przede wszystkim tą drugą osobę. Ta która zdradza nie jest nic warta... Dziesięć lat temu moje życie się skończyło. Dzieci nasze też musiały przez to przejść. Nie pomógł czas.  Teraz mam osoby które są wokół mnie. Cudownego inteligentnego mężczyznę. Ale nie mogę zapomnieć.... I nigdy nie chcę już tak kochać .. jak kiedyś. Nigdy bym tego nikomu nie zrobiła.

Gość Radek sad

Wszystko w życiu to miłość. Zdrada to bycie ...ą przeogromnym. Nieważne z jaką partnerką. Po pewnym czasie wszystko wygląda podobnie. I zawsze to co dajesz innym, wraca...

Gość

zgadzam sie z zalozycielem

jak jest w zwiazku zle, to sie go naprawia albo konczy a nie zdradza

Gość Hynek

Ja uważam wręcz przeciwnie. U nas to był drugi start dla naszego związku. Nie było już potrzeb do jakichś kłamstewek, wymówek, a ja nie chciałem jej stracić. Teraz chodzimy na terapię do poradni Psychologgia. Słuchajcie, nie uwierzycie w to, ale naprawdę mam wrażenie, że nasz związek wszedł w jakąś nową fazę i jest teraz lepszy. Poza tym przekonałem się do tych terapeutycznych rzeczy - chodzimy kilka razy na takie zajęcia relaksacyjne wieczorami po pracy, a kilka razy w miesiącu spotykamy się z naszą terapeutką. Czasami idzie jedno z nas, czasami idziemy razem.  Dalej jesteśmy razem i jesteśmy szczęśliwi.